ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Нарастващата инфлация 2022 изгаря парите ви, ето как да компенсирате загубата от инфлацията. 

Рейтинг+3
Рейтинг+3
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Нарастващата инфлация 2022 изгаря парите ви, ето как да компенсирате загубата от инфлацията. 

Още през месец октомври в България бе регистриран рекорден ръст на инфлацията. Цените скочиха нагоре, а обещанията за спада им се даде уклончиво и то чак за втората половина на идната 2022-ра година. Разбира се, надеждата умира последна, но дори и да дочакаме нормализиране на ценоразписа на ежедневни и друг тип стоки в бъдеще, необходимо е добре да осмислим и настоящия момент. 

И не забравяйте, пазарувайте само на ПРОМОЦИЯ!

Инфлация 2022

Спести пари:Всички промоции от всички магазини събрани на едно място:

WWW.SUPERSDELKA.COM

А моментът е особено критичен. Освен че цените се вдигат в Ковид-19 кризисен период, когато десетки хора губят работата си, а други страдат от намален оборот, ни предстоят и коледни празници. Дългоочакваният момент да се видим с близки, да направим скъпите си хора щастливи и да се насладим на приказния семеен момент не бива да се пропуска. Твърде дълго време бяхме затворени по къщите си. Твърде дълго време живяхме в ограничения и лишения. Но как да си отпуснем душичката в момент на инфлация, която сама по себе си прогнозира бъдещи финансови лишения за всички нас?

Истината е, че има как. Просто трябва да открием правилния подход към ситуацията. А той се състои в разумното харчене на пари. Да спрем да харчим пари на практика не е нито реалистично, нито възможно обещание, което да си дадем, камо ли пък да изпълним. Остава ни само да се съсредоточим върху думичката „разумно“. Възможно ли е да пръскаме пари за празнични емоции в рамките на разумното? Възможно е и още как. Просто следвайте тези съвети:

  • Избягвайте безразборното пазаруване. Не е проблем да планирате купуване на много стоки по време на промоционалните кампании и много подаръци на всичките си близки. Идеята е да замените хаотичното избиране с правилно планиране, в което бюджетът е разчетен до стотинка. По този начин ще си спестите средства от импулсивните покупки, които по празниците зачестяват. 
  • Пазарувайте на промоция. По време на предпразничния коледен сезон магазините са пълни с интересни предложения. Вместо да решавате тази година да не подарявате много подаръци, заложете на изгодното пазаруване. Дори един малък подарък е признак на уважение и любов. Нали не сте забравили, че всичко е въпрос на жест? 
  • Не започвайте пазаруването, преди да направите проучване. То може да отнеме и време, но пък също ще ви спести известни средства. Ако сте с ограничен бюджет, компенсирайте именно с времето, което да инвестирате и да проверите къде са най-големите промоции и отстъпки. 
  • Не подценявайте интернет пазаруването. Всъщност, напоследък тенденцията е повечето и най-изгодните отстъпки и промоционални кампании да са именно онлайн. Ако държите да докоснете и видите с очите си набелязаната сума, разходете се до физически магазин и го направете. Това си е част от общото голямо проучване. След това, установете каква е цената на стоката в различните магазини. Има и много полезни сайтове, в които се сравняват цените на един артикул сред различните доставчици. Ако успеете да намерите своя продукт в тези платформи, ще спестите не само средства, но и време от проучването. 
  • Най-добре е да пазарувате с точно поставена предварителна сума. Желателно е да се вместите в този бюджет, за да избегнете бъдещи кризи в семейния или личния бюджет. Естествено, имайте на предвид, че пазаруването изобщо не се свежда само до празничната трапеза и подаръците. Инфлацията няма да си отиде с тях. Напротив, ще продължи и през идната година. Затова можете да използвате всички съвети, споменати до тук за пазаруването всеки месец или седмица. 

Инфлацията 2022 може да звучи стряскащо и плашещо. Но когато сме разумни и пазаруваме с мисъл, ще си спестим поне една част от нейните негативи. Пестенето не винаги означава да спрем да купуваме. Спестяването може да дойде дори от покупки на уреди и стоки, които ще намалят разходите ни в бъдеще. В тази връзка, чудесна идея е да се инвестира и в енергоспестяваща техника, защото за съжаление, освен че сме в период на инфлация, ни очаква и рязко поскъпване на електрическата енергия. 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled