ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Фурнa за вграждане GORENJE BOP737E11X 70 L, А+, ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ, ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ

Techmart
Рейтинг0
579.00 лв 669.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
579.00 лв 669.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Фурнa за вграждане GORENJE BOP737E11X 70 L, А+, ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ, ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ

PyroClean почистване
Функция за самопочистване от най-висок клас
Пиролизата е един от най-ефикасните методи за почистване на фурната. Високата температура от 500˚C оставя фурната напълно чиста, без капка мазнина. Когато фурната се охлади, просто избършете остатъците с влажна кърпа. В зависимост от модела, фурните Gorenje предлагат 3 нива на PyroClean почистване: деликатно – 90 минути, средна интензивност – 120 минути и силноинтензивно почистване – 150 минути. Фурната се заключва по време и веднага след процеса на почистване, което я прави безопасна за семейството.
Фурнa за вграждане GORENJE
Печене на няколко нива
Много ястия наведнъж
Комбинацията от MultiFlow 360˚и HomeMade формата, помага да се достигне най-трудната цел: приготвяне на пет ястия едновременно. Добрата новина е: вкусовете и миризмите не се смесват. Интелигентното разпределение на въздуха гарантира, че храната е равномерно изпечена на всяко ниво. Тъй като обемът на фурната е по-голям, видимостта също е идеална. Моделите от ниво Superior позволяват подреждането на тавите на пет различни нива.
Фурнa за вграждане GORENJE
SilverMatte емайл
Ултра издръжливо, ултра гладко покритие
Качеството и типа емайл са особено важни за фурната и нейната работа. SilverMatte е високоустойчив и силен материал, който може да издържи екстремни топлини, дори пиролитично почистване при 500°C. Лишен от микропори, той покрива повърхността на фурната и тавите, правейки ги устойчиви на най-високите температури, микровълни и пара. Тройното покритие на вътрешността подобрява отражението на топлината и гарантира допълнителна изолация. Затова интериорът на фурната винаги остава безопасен.
Фурнa за вграждане GORENJE
Голям обем
По-голям обем за по-голяма свобода
С оптимизираната циркулация на въздушния поток при новото поколение фурни Gorenje той се движи в още по-голям обем, напълно свободно. Увеличеният капацитет позволява използването на по-големи тави за печене и приготвянето на по-големи количества храна, при същите външни размери. Вместо предишните 3, сега фурната позволява едновременно използване на 5 нива. Капацитетът на стандартните фурни е до 75л и до 53л за микровълновите фурни, така че те са измежду най-големите на пазара.
Фурнa за вграждане GORENJE
GentleClose плавно затваряне на вратата
Супер лесно и супер тихо
С новата конструкция на пантите е необходимо само леко докосване, за да се затвори вратата плавно, без никакъв шум.
Фурнa за вграждане GORENJE
DC+ охлаждаща система
Ефективно управление на топлината
Системата DC+ ефективно охлажда корпуса на фурната и предотвратява щети, причинени от високите температури. Охлаждащата система DC работи, когато фурната е включена, докато системата DC+ се активира след като фурната приключи работа.
Фурнa за вграждане GORENJE
SuperSize тави
Фурните с по-голям обем позволяват да готвите по-голямо количество храна – не само поради равномерната циркулация на въздуха на всички нива, но и заради широките 46 см тави за печене както в стандартните, така и в компактните фурни. Иновативните решения позволяват по-голяма вътрешна част и широчината на фурната се използва изцяло. Във всяка тава за печене има повече място, и се постига равномерно приготвяне на храната на всички нива.
Фурнa за вграждане GORENJE
PerfectGrill
Двоен нагревател за равномерно изпечена храна
Най-добрите резултати при печене се постигат с комбинация от малък и голям нагревател, разположени един в друг. Разположението им осигурява оптимално разпределяне на топлината и гарантира перфектни резултати на печене всеки път, така че храната става хрупкава отвън и крехка отвътре. При линия Advanced, нагревателят има възможност за частично откачане, за лесно почистване и поддръжка.
Фурнa за вграждане GORENJE
FastPreheat затопляне
Изненадващо бързо, спестява време и енергия
Фурната достига температура от 200˚C само за 6 минути, спестявайки 30% от времето, необходимо за стандартно затопляне. Това е полезно при рецепти, които изискват затоплена фурна. Светлинен и звуков сигнал ви информира, когато температурата е подходяща.
Фурнa за вграждане GORENJE

Промоция на Фурнa за вграждане GORENJE BOP737E11X 70 L, А+, ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ, ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ

БРОЙ ФУНКЦИИ- 11
ЕНЕРГИЕН КЛАС- А+
ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА- НЕ
ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ- ДА
ОБЕМ НА ФУРНАТА- 70 L
ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ- ДА

 

Марка- GORENJE
МОДЕЛ- BOP737E11X
ВИСОЧИНА- 59.50 см
ШИРИНА- 59.5 см
ДЪЛБОЧИНА- 54.7 см
БРОЙ ФУНКЦИИ- 11
ЕНЕРГИЕН КЛАС- А+
МЕХАНИЧНО УПРАВЛЕНИЕ- ДА
ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ- ДА
ЕЛЕКТРОНЕН ПРОГРАМАТОР- ДА
ДОПЪЛНИТЕЛНО ОХЛАЖДАНЕ- ДА
ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА- НЕ
PUSH И PULL БУТОНИ- ДА
ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ- ДА
ЦВЯТ- INOX
ОБЕМ НА ФУРНАТА- 70 L
ТИП НА ФУРНАТА- МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА
БРОЙ НИВА НА ГОТВЕНЕ- 4
ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ- ДА
ГАРАНЦИЯ- 24 МЕСЕЦА

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled