ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Саундбар Philips HTL3160B/12

Zora.bg
Рейтинг+1
321.30 лв 459.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
321.30 лв 459.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Саундбар Philips HTL3160B/12

Саундбар Philips HTL3160B

Промоция на Саундбар Philips HTL3160B/12

Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

Сдвоявайте Bluetooth® устройства с едно докосване – чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тя ще се включи, ще се извърши Bluetooth® сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

Саундбар Philips HTL3160B

Отделен високоговорител за централен канал за превъзходна яснота на гласа

Високоговорител за централен канал, отделен специално за честотите на гласа, закотвя говора за средата на екрана. Това предлага подобрено гласово позициониране и яснота, увеличавайки потапянето във филмите.

Саундбар Philips HTL3160B

Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология позволява лесно безжично свързване с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате любимата си музика от всеки смартфон, таблет или лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

Саундбар Philips HTL3160B

Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

Интуитивните органи за управление на сензорния панел ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на сензорните бутони на предния панел.

Саундбар Philips HTL3160B

Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

Вграденият декодер за Dolby Digital премахва нуждата от външен декодер, като обработва всичките шест канала звукова информация, за да осигури пространствено звуково усещане и поразително естествено чувство за реализъм и динамика на обкръжението. Dolby Pro Logic II осигурява петканален звук от произволен източник на стереосигнал.

Саундбар Philips HTL3160B

EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколона SoundBar, система за домашно кино и телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

Саундбар Philips HTL3160B

Наслаждавайте се на MP3 музиката директно от портативните си USB устройства

Просто включете вашето устройство към USB порта на Philips тонколоната SoundBar. Цифровата музика ще бъде възпроизведена направо от устройството. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

Саундбар Philips HTL3160B

Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

Саундбар Philips HTL3160B

  • Вид:2.1
  • Интерфейс:Bluetooth/NFC, 3.5 mm jack, HDMI, ARC;
  • Честотна характеристика, Hz:45 – 18000
  • Гаранция:24 м.
  • Максимална мощност, W:200
  • Възпроизвеждани формати:MP3
  • Дист.управление:Да

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled