ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Пералня Beko WTE9744N, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, AquaTech™ SteamCure™, ADDGarment, Мотор ProSmart Inverter, Бяла

Emag
Рейтинг0
730.99 лв 1079.99 лв Към Промоцията
DISCOUNT
Рейтинг0
730.99 лв 1079.99 лв Към Промоцията
DISCOUNT
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Пералня Beko WTE9744N, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, AquaTech™ SteamCure™, ADDGarment, Мотор ProSmart Inverter, Бяла

Beko AquaTech ® е иновативна технология за изпиране, която замества движението на барабана със силата на водата, без да влияе на производителността на изпиране. Тази нова технология предварително смесва водата с перилния препарат, за да я напръска върху тъканите преди почистване, което намалява броя на движенията на барабана по време на пране, намалява времето за пране с до 50%* и гарантира по-деликатна грижа за тъканите до 50%*.
С новата технология Beko намалявате времето за пране и тъканите ще бъдат защитени

Пералня Beko WTE9744N

SteamCure™
С помощта на технологията SteamCure™ се отървавате от притесненията, че дрехите може да се намачкат и нуждата от по-внимателна грижа за деликатните тъкани. Дрехите ви ще се поддържат в отлично състояние благодарение на функцията с пара, която се издига от дъното на барабана. В зависимост от избраната програма, парата може да се освободи в началото или в края на цикъла. Когато се освободи в началото, парата омекотява замърсяванията и почистването става по-лесно. Когато се пусне в края на програмата, тя ви помага да се отървете от допълнителната грижа за намачкване, тъканите стават по-меки и по-приятни на допир. SteamCure е идеален за бебешки дрехи и за тези с чувствителна кожа.

Пералня Beko WTE9744N

AddGarment
Сега със специалната функция Beko Add Garment можете да добавите всяка забравена дреха в първите минути от избрания цикъл на пране. Ако нивото на водата не е достигнло долната рамка на вратата, можете да изберете бутона за пауза, да добавите забравените дрехи и да натиснете бутона add garment, за да продължите цикъла на пране.

Пералня Beko WTE9744N

Инверторен мотор ProSmart™
Двигателят ProSmartInverter е вашият надежден партньор, когато се нуждаете от спокойствие. Той е оборудван с набор от забележими още при първата употреба предимства: 10 години гаранция, енергийна ефективност, която можете да забележите върху сметката си за електричество, нивото на шума се намалява чрез подобрен контрол на скоростта, липса на вибрации и елиминиране на електромагнитни емисии, за да можете да се насладите на спокойствие с вашето семейство. Всички тези предимства се удвояват от неговата издръжливост и здравина, като спомага и премахването на изложени на износване елементи като въглеродни четки.

Aquafusion
Технологията Aquafusion, специално разработена, за да намали загубеното количество перилен препарат при всяко изпиране, ще ви помогне да спестите пари и почистващ препарат, като същевременно подобрява ефективността на измиване.

Пералня Beko WTE9744N

Optisense®
Технологията OptiSense гарантира оптималното потребление на вода и енергия, необходими за всяко изпиране, чрез 4 специални сензора: 3 сензора са посветени на грижата за дрехите, а 4-тия сензор удължава живота на пералнята

Fast+
Можете да изберете да заредите пералнята на половин капацитет, а функцията Fast + ще намали времето за пране с 55%. Благодарение на оптимизирането на стъпките на изпиране и консумацията на вода, производителността на пералнята се увеличава, така че за кратко време да се постигнат високи резултати.

Durable heater
Пералните машини Beko са снабдени с никелирана устойчивост, което осигурява по-добра защита срещу корозия: с 40% по-малко варовиково отлагане. По този начин се премахва допълнителната консумация на енергия и ссе гарантира увеличаване на живота до 100 пъти

Пералня Beko WTE9744N

CoolClean
С технологията Beko CoolClean™ можете да изперете замърсените дрехи със студена вода със същата производителност като прането при 40°C. Забравете големите сметки за ток с технологията на изпиране DuoSpray®, захранвана от инверторния мотор ProSmart™ и спестете до 75% от електроенергията

Предпране
Препоръчителна програма за употреба в случаи на дрехи с висока степен на замърсяване

Пералня Beko WTE9744N

Без гънки
Гладенето на бельо и дрехи ще бъде удоволствие с функция срещу гънки. Цикълът на въртене на пералнята е разделен на няколко етапа, а бавното движение предотвратява повреждането на тъканите. По този начин се предотвратява образуването на гънки и гладенето на бельото се извършва за много по-кратко време.

Пералня Beko WTE9744N

Допълнително изплакване
Някои елементи изискват повече внимание: бебешките дрешки или тези на хора с чувствителна кожа, поради което се препоръчва допълнително изплакване за защита на деликатните дрехи и премахване на следи от перилен препарат.

Пералня Beko WTE9744N

Child Lock
Функцията се активира, за да се предотврати модифицирането на предварително избраната програма, особено когато децата играят на контролния панел на пералната машина. Функцията Child Lock прави невъзможен достъпът до бутоните на пералнята по време на цикъла на пране.

Пералня Beko WTE9744N

Промоция на Пералня Beko WTE9744N, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, AquaTech™ SteamCure™, ADDGarment, Мотор ProSmart Inverter, Бяла

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране- Стандартно
Вид пералня- Стандартна
Slim- Не
Тип зареждане- Предно
Брой хора- 4 човека
Капацитет на зареждане- 9 Kg
Скорост на въртене- 1400 rpm
Ниво на шум при центрофуга- 72 dB
Отваряне на люк- Ляво
Тип контролен панел- Механичен
Цвят- Бял

РАЗМЕРИ

Дълбочина- 64 cm
Ширина- 60 cm
Височина- 84 cm
Тегло- 75 Kg

ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби- Class A
Ефикастност при центрoфугиране- Клас B
Консумация на енергия / 100 измивания- 49 kWh

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled