ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Soundbar система SAMSUNG HW-Q70T WI-FI, БЕЗЖИЧЕН СУБУФЕР, ОБЩА МОЩНОСТ 330 W

Technopolis
Рейтинг+1
599.00 лв 799.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
599.00 лв 799.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Soundbar система SAMSUNG HW-Q70T WI-FI, БЕЗЖИЧЕН СУБУФЕР, ОБЩА МОЩНОСТ 330 W

Перфектното допълнение към QLED.
SAMSUNG SOUNDBAR HW-Q70T
система SAMSUNG HW-Q70T
Експерти в звуковите иновации
SAMSUNG AUDIO LAB
Тестван и настроен в аудио лабораторията ни в Калифорния, където нашите аудиоинженери от световна класа използват напредничави акустични технологии и най-модерното компютърно моделиране, за да ти предоставят перфектно балансиран звук, който изпълва помещението
система SAMSUNG HW-Q70T
По-силен звук от всяка посока
Изследвай дълбините на звука с Dolby Atmos и DTS: X. Комбинацията от двете ти позволява да чуеш всеки отделен звук, докато той се носи около и над теб, точно както би го чул в реалния живот.
система SAMSUNG HW-Q70T
Q Soundbar и телевизор в перфектна хармония
Q-SYMPHONY
Саундбарът Q70T се синхронизира с твоя телевизор Samsung, създавайки заедно всепоглъщащ звук. Той комбинира и подобрява звука през високоговорителите на саундбара,както и през тези на телевизора и ти дава ново акустично изживяване, за да се насладиш на видео и аудио съдържанието,както никога досега.
система SAMSUNG HW-Q70T
С 3 канала, 1 канал за събуфер и 2 канала, които насочват звуковите вълни нагоре, получаваш движещ се звук, спомагащ за истински завладяващо забавление. Саундбарът е чудесен партньор за твоя QLED телевизор. Почувствай се едно цяло със случващото се на екрана, докато си потопен в цялостна аудиосреда с истински 3.1.2 канален звук чрез Samsung Acoustic Beam.
система SAMSUNG HW-Q70T
Звук, оптимизиран за всяка сцена
ADAPTIVE SOUND
Саундбарът на Samsung анализира звуковия сигнал, за да предоставя автоматично оптимизиран звук въз основа на всяка сцена. Адаптивният звук ти позволява да чуваш ясно гласове, дори при ниска сила на звука, така че да се чуват дори тихи разговори.
Чуй по-добре.
Играй по-добре
РЕЖИМ GAME MODE PRO
Подготви се за мощно, поглъщащо гейминг изживяване със субуфери, които добавят ново измерение към преживяването и насочващи звука нагоре говорители, които осигуряват невероятен съраунд звук. Саундбарът автоматично преминава в гейм режим, когато се свърже с твоя телевизор Samsung, за да можеш да се съсредоточиш върху играта, а не върху настройките.
система SAMSUNG HW-Q70T
Подсилване на звуковата връзка
HDMI EARC
С HDMI eARC можеш да чуеш качествен звук без загуби, дори твоят телевизор е свързан с външни устройства като DVD плейъри или конзоли за игри
система SAMSUNG HW-Q70T
Повече звук без кабели
ГОТОВ ЗА БЕЗЖИЧЕН СЪРАУНД ЗВУК
Безжичният съраунд комплект* ти позволява лесно да ъпгрейднеш твоя саундбар до съраунд звукова система, без да се оплетеш в кабели **. Заедно с твоя саундбар, можеш да създадеш многоканална система с истински съраунд звук.
система SAMSUNG HW-Q70T
Звук, добър колкото картината
БЕЗУПРЕЧНО HDR 10+ ИЗЖИВЯВАНЕ
Изживей усещането за звук в HDR 10+ съдържание, както трябва. Когато изпратиш HDR 10+ съдържание към саундбара чрез други устройства, получаваш нюансиран звук без загуби, който да съответства на детайлната картина.
система SAMSUNG HW-Q70T
Един цял свят от звук само с едно дистанционно
Не ти трябват няколко дистанционни. Функции като включване и изключване на саундбара, сила на звука и дори звуковите ефекти се управляват с дистанционното управление на твоя телевизор Samsung.
система SAMSUNG HW-Q70T
Едно приложение за интелигентно слушане
ПРИЛОЖЕНИЕ SMARTTHINGS
Пренеси свързания начин на живот на следващото ниво. Приложението SmartThings ти позволява да добавяш високоговорители към твоята мрежа, като ти дава по-голям контрол върху звука в целия ти интелигентен дом.
* Всяко устройство трябва да бъде свързано към Wi-Fi или друга безжична мрежа. * Трябва да изтеглиш и инсталираш приложението SmartThings. * За оперативна съвместимост чрез SmartThings, всички устройства трябва да бъдат регистрирани с един акаунт на Samsung. * Наличните функции могат да варират в зависимост от региона, доставчика на услуги, мрежовата среда или мобилно устройство и подлежат на промяна без предизвестие.
система SAMSUNG HW-Q70T

Промоция на Soundbar система SAMSUNG HW-Q70T WI-FI, БЕЗЖИЧЕН СУБУФЕР, ОБЩА МОЩНОСТ 330 W

БРОЙ КАНАЛИ- 3.1.2
ОБЩА МОЩНОСТ- 330 W
WI-FI- ДА
BLUETOOTH- ДА
БЕЗЖИЧЕН СУБУФЕР- ДА

 

Марка- SAMSUNG
МОДЕЛ- HW-Q70T
БРОЙ КАНАЛИ- 3.1.2
ОБЩА МОЩНОСТ- 330 W
ЗВУКОВА СИСТЕМА- DOLBY ATMOS, DTS:X
WI-FI- ДА
BLUETOOTH- ДА
БЕЗЖИЧЕН СУБУФЕР- ДА
HDMI- 1 in / 1 out
ОПТИЧЕН ВХОД- ДА
ГАРАНЦИЯ- 24 МЕСЕЦА
ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ- ДА

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled