ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Гейминг бюро Ultradesk – Invader, червено

Ozone
Рейтинг0
299.00 лв 549.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
299.00 лв 549.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Гейминг бюро Ultradesk – Invader, червено

Гейминг бюрото Ultradesk Invader ти предоставя голямо пространство за цялото ти оборудване. Дългата 120 cm основа побира монитор, клавиатура, мишка и слушалките ви. Горната част е защитена от покритие от карбонови нишки и има един отвор за кабели.

Специалните крака са направени от стомана и са допълнително подсилени. При тази рамка няма излишни тръби които минават през бюрото и така има максимално пространство за вашите крака.

Гейминг бюро Ultradesk

LED RGB осветление с 6 цвята и специални ефекти, осветяват Invader. Лампите се намират от двете страни на бюрото, а удобния сензорен панел ви позволява да ги нагласяте лесно и бързо. Захранването се извършва със стандартен USB кабел.

Ultradesk Invader добавя малки, но иновативни добавки, които осигуряват невероятен комфорт – стойка за закачане на слушалки, стойка за часа и мини поставка за допълнително гейминг оборудване.

Плътната подложка за мишка и клавиатура покрива почти цялата дължина на бюрото. Тя лесно се почиства при замърсяване. Осигурява чудесен контрол на мишката и регистрира всяко движение точно и прецизно.

Ultradesk Invader е бюрото за истинските геймъри, които имат първокласно оборудване, което заслужава да бъде подредено и организирано по най-добрия начин. Сглобяването му е бързо и лесно, като всички нужни инструменти са включени в комплекта.

Промоция на Гейминг бюро Ultradesk – Invader, червено

Гейминг бюро Ultradesk

Марка- Ultradesk
Вид продукт- Гейминг
Подсветка- RGB
Материал- Стомана
Цвят- Червен
Интерес- Гейминг

Гейминг бюро Ultradesk

Размер на продукта- 62 x 75 x 119 cm
Каталожен номер- UDESK-IN-RD
Баркод- 016027040790
Тегло- 26 kg
Гаранция- 24 месеца
Размер на опаковката- 66 x 19 x 119 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled