ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Анализатор на тялото OMRON BF511, клинично валидиран, с 8 високоточни сензора за измерване на ръцете и краката – тюркоаз

Amazon.com
Рейтинг0
136.90 лв 254.26 лв Към Промоцията
Рейтинг0
136.90 лв 254.26 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Анализатор на тялото OMRON BF511, клинично валидиран, с 8 високоточни сензора за измерване на ръцете и краката – тюркоаз

  • Прецизно измерване на тегло, процент телесна мазнина, висцерална мазнина, скелетна мускулна маса, основен метаболизъм и изчисляване на BMI.
  • Измерване на цялото тяло с помощта на 8 сензора, поставени както на ръцете, така и на краката. Брой потребителски профили: 4
  • Семеен модел, подходящ и за деца от шест години (изключение: измерване на висцерална мазнина и скелетна мускулна маса само при лица между 18 и 80 години).
  • Показване на теглото в килограми или паундове (до 150 kg / 330 lbs).
  • Обем на доставка: 1 OMRON телесен анализатор BF511 (син) с 8 сензора, 4 АА батерии, гаранционна карта, инструкции за употреба.

Анализатор на тялото

Промоция на Анализатор на тялото OMRON BF511, клинично валидиран, с 8 високоточни сензора за измерване на ръцете и краката – тюркоаз

Устройството за анализ на тялото OMRON BF511 е клинично валидирано устройство за измерване на цялото тяло. Осигурява 6 прецизни измервания на телесния състав. Прецизната технология за анализ на биоимпеданс с 8 сензора, които се прилагат както към ръцете, така и към краката, гарантира висока точност на измерване.

BF511 е повече от просто везна. Устройството поддържа мотивацията ви по време на диета или фитнес програма или ви помага с прости промени в начина ви на живот – т.е. със здравословно хранене и повече упражнения. Той показва телесното тегло, процента телесни мазнини, основния метаболизъм и процента на скелетната мускулна маса, като ви дава общ преглед на вашите постижения. Можете да използвате посочените параметри, за да видите колко ефективно функционира тялото ви, което ви улеснява да постигнете целите си за фитнес и загуба на тегло.

Анализатор на тялото

Подходящо за цялото семейство. За ежедневна употреба от шестгодишна възраст (за ИТМ и контрол на телесните мазнини). Лесен за използване. Здрава конструкция за дълъг експлоатационен живот. BF511 е идеалният фитнес помощник и винаги е на разположение у дома. Предлага се в два цвята: тюркоаз или тъмно син.

Ще постигнете най-добри резултати, ако винаги измервате телесния си състав в една и съща среда и при едни и същи условия всеки ден. Моля, прочетете инструкциите за употреба.

1) Измерване на висцерална мазнина, телесна мазнина, скелетна мускулна маса, основна метаболитна скорост

Анализатор на тялото

. Спецификации:

* Тегло: около 2,2 кг (с батерии)
* Размери: около 303 x 327 x 55 мм
* Максимален
капацитет на тегло: 150 кг * Височина: 100,0 до 199,5 см
* Възраст: 6 до 80 години
* Мерни единици: kg (cm) / lb (фута/инч)
* Захранване: 4 батерии AA (R6) (алтернативно също AA алкални батерии, LR6)
* Живот на батерията: приблизително 1 година (при манганови батерии и четири измервания на ден)
* Обем на доставка: Анализатор на тялото, 4 АА манганови батерии (R6), гаранционна карта, инструкции за употреба

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled