ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ НА МЕСЕЦА

Ozone
Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ НА МЕСЕЦА

НЕ ПРОПУСКАЙ СПЕЦИАЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Всеки месец в Ozone е-книги ще намериш хитови издания с възможност за безплатно изтегляне в рамките на един календарен месец. Безплатни е-книги на месеца са достъпни само от приложението след регистрация. Свали избраната от теб книга в рамките на месеца и я чети до три седмици след изтичането на безплатния период.

Представяме ти безплатните е-книги за месец февруари. Свалили ги безплатно през приложението Ozone е-книги до 28 февруари 2022 г. и ги чети до 21 март 2022 г.

„Топ мистериите на България“, Слави Панайотов – The Clashers

Вижте всички най-интересни загадки, свързани с нашата държава.

През нашата територия ли е заселена цяла Европа? Намерени ли са останки на прачовеци от преди 1 400 000 години? Коя е мистериозната цивилизация, която ни е оставила най-старото обработено злато в света на над 7000 години? Какво представлява свещеният триъгълник в Родопите: Белинташ, Кръстова гора и Караджов камък? От кого всъщност сме произлезли? Има ли гробница на египетска богиня в Странджа? Ако и ти си задаваш същите въпроси, потърси отговорите им в книгата „Топ мистериите на България“.

Слави Панайотов е роден през 1986 г. в град Пловдив и става известен с YouTube канала си The Clashers. В него той публикува видеа на различна тематика, като хитовите му серии са „Топ Класации“, „50 Невероятни факта“ и „Нещата, които не искат да знаете“. Последователите му вече наброяват над 650 000 души от България и света. В следствие на пътуванията си, се запалва по древните мистерии и тайни. Така се ражда и идеята за втората му книга: „Топ мистериите на света“.

БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ НА МЕСЕЦА

„Соленият вкус на вятъра“, Изабел Брум

„Соленият вкус на вятъра“ е завладяваща романтична история, която ни пренася сред екзотичните плажове и зелените хълмове на Закинтос.

Холи пристига на острова, за да продаде къща, която неочаквано е наследила. Но остров Закинтос крие дълбоки семейни тайни, които тя не може да подмине. С помощта на обаятелния си съсед Ейдан, Холи изследва както приказния остров, така и миналото на майка си. С всяко следващо откритие тя започва да лекува собствените си рани. Пред нея се разкрива неочакван път към щастието, но за да сбъдне мечтите си, трябва да събере смелост да направи решителната крачка и да повярва в себе си.

БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ НА МЕСЕЦА

БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ НА МЕСЕЦА

„Човекът, който не беше убиец“, Юрт и Русенфелт

„Човекът, който не беше убиец“ на Юрт и Русенфелт е първият роман със Себастиан Бергман в главната роля. Необичайно динамичен, богат на плътни колоритни образи и със силни социални послания.

Младежът Рогер Ериксон от провинциалното градче Вестерос изчезва безследно. След няколко дни бездействие местната полиция организира претърсване, което приключва със стряскащо откритие – тялото на Рогер е намерено в горското тресавище.

Ще успее ли брилянтния криминален психолог Себастиан Бергман да разплете сложния случай? Дори и най-тъмните тайни няма да останат потулени завинаги. Защото най-дълбоките ни страхове ще ги изкарат на светло…

 

БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ НА МЕСЕЦА

„Мочурища“, Филипа Грегъри

„Мочурища“ е първата част от новата семейна сага на кралицата на историческия роман Филипа Грегъри.

В нощта срещу Еньовден на 1648 година Алинор, последната от поколения знахарки, пленница на бедността и суеверието, чака под пълната луна в гробището призрака на своя жесток съпруг, за да се убеди, че е завинаги свободна от него. Вместо това среща Джеймс, млад беглец, верен на краля и му показва тайните пътища през опасните мочурища, без да знае, че така въвежда в живота си любовта – и нещастието. Техните съдби ще се преплетат по неподозиран начин, променящи представите за справедливост, но и животите им, в реалност, където репутацията е всичко. Какво ще се случи там, където е „нито море, нито бряг“ с една жена, белязана от стигмата „нито съпруга, нито вдовица“? Отговорът ще бъде незабравим, красив и крайно смел.

БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ НА МЕСЕЦА

Е-книгите са книги в електронен формат. Те могат да бъдат четени на различен вид устройства, сред които телефон и таблет. За да го направиш трябва да имаш инсталирано приложението Ozone е-книги.

За да четеш е-книгите от Ozone.bg, изтегли приложението Ozone е-книги на твоя телефон, таблет или електронен четец с Android, или устройство с iOS. Приложението е съвместимо с операционни системи iOS 14 и Android 5, или по-нови версии.

Ако предпочиташ да четеш през

Pocketbook, отиди на eink.ozone.bg и се впиши в библиотеката на Ozone е-книги с акаунт и парола от ozone.bg. Поддържаните Pocketbook модели са: Inkpad 3(740), Inkpad 3 Pro(740-2), Inkpad Lite(970), Touch Lux 5(628), Touch HD 3 (632), с версия на софтуера 6.5 или по-висока.

Виж повече за Ozone е-книги

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled