ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Amazon.de: Таблет Fire HD 10 Tablet Certified Refurbished 32GB Black – 10,1″ Full HD (1080p) дисплей с реклами

Amazon.com
Рейтинг0
189.82 лв 264.19 лв Към Промоцията
Рейтинг0
189.82 лв 264.19 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Amazon.de: Таблет Fire HD 10 Tablet Certified Refurbished 32GB Black – 10,1″ Full HD (1080p) дисплей с реклами

  • 10,1-инчов Full HD дисплей (1080p), 64 GB вътрешна памет (до 512 GB разширяема памет с microSD)
  • Сега с 30% по-бързо с 2,0 GHz осемядрен процесор и 2 GB RAM
  • Четете, сърфирайте в мрежата, гледайте видеоклипове и слушайте музика до 12 часа. USB-C порт за лесно зареждане
  • 2 MP предна и задна камери със 720p HD видео запис
  • Свободни ръце с Alexa
  • Подобрен двулентов WiFi
  • Насладете се на милиони филми, сериали, песни, електронни книги, приложения и игри.

Таблет Fire HD 10

Amazon.de: Таблет Fire HD 10 Tablet Certified Refurbished 32GB Black – 10,1″ Full HD (1080p) дисплей с реклами

Fire HD 10 разполага с най-големия ни дисплей в 1080p Full HD — сега с 30% по-бърз с мощен 2,0GHz осемядрен процесор и 2GB RAM. Предавайте поточно филми, гледайте видеоклипове и играйте игри с подобрен WiFi. Насладете се на изтеглено съдържание в движение с до 12 часа живот на батерията за смесена употреба.

Проектиран за широкоекранно забавление

Насладете се на милиони филми, епизоди на сериали, игри, приложения, електронни книги и песни. Членовете на Prime и Netflix могат да предават или изтеглят хиляди видеоклипове, за да гледат офлайн по-късно. Изберете от над 500 000 приложения и игри, 400 000 Audible аудиокниги и милиони песни. Освен това изживейте гледане на картина в картина за Netflix, Twitch, Pinterest и др.

Таблет Fire HD 10

Alexa ви свързва с информация, забавление и хората, на които държите най-много – всичко това с проста гласова команда. Alexa може да възпроизвежда видеоклипове или музика, да отваря приложения, да чете прогнозата за времето, да се обажда или изпраща съобщения на вашите контакти в Alexa и други – всичко, което трябва да направите, е да попитате.

Просто кажете „Alexa“, дори когато екранът спи. Fire HD 10 е проектиран да защити вашата поверителност. Режимът „свободни ръце“ на Alexa може да се включва и изключва.

Подходящо за цялото семейство

Отличеният с награди Amazon Kids (FreeTime) позволява на родителите да създават детски профили и да ограничават времето на екрана, да задават учебни цели и да управляват съдържание с лесни за използване родителски контроли.

Amazon Kids се предлага безплатно на всеки таблет Fire. С членство в Amazon Kids+ (FreeTime Unlimited) (достъпно само за клиенти в Германия или Австрия) вие също така получавате достъп до хиляди подходящи за деца приложения, книги, видеоклипове, игри и аудиокниги Audible.

Таблет Fire HD 10

Проектиран от Amazon, тънкият калъф се предлага с вградена стойка, така че можете удобно да поставите своя таблет Fire в пейзажен или портретен режим и да го използвате без ръце.

Магнитното закопчаване гарантира, че перфектно прилепналият калъф остава здраво затворен, дори когато сте в движение. Винаги имате лесен достъп до всички бутони, портове и камери.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled