ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E 12 КОМПЛЕКТА, ИНВЕРТОРЕН МОТОР

Technopolis
Рейтинг0
779.00 лв 869.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
779.00 лв 869.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E 12 КОМПЛЕКТА, ИНВЕРТОРЕН МОТОР

Програма Silence

Програмата за тишина е най-тихият начин да стартирате вашата съдомиялна машина. Като я активирате, автоматично намалявате нивата на шум на вашата съдомиялна машина до възможния минимум. Това се постига чрез специално адаптирана програма Eco 50 °C, с намалено налягане на струята и удължена фаза на почистване.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

Silence on demand

Понякога се нуждаете от допълнителна безшумна среда у дома, за да се съсредоточите върху ежедневните си задължения. Функцията Silence on demand може да се активира от приложението Home Connect и намалява шума от вашата съдомиялна машина, когато е необходимо. Тя намалява шума на минимум до 30 минути по всяко време чрез активна пауза, докато съдомиялната машина продължава да работи. С функцията Silence on demand можете да се съсредоточите върху най-важното.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

Гласов контрол

Благодарение на партньорството с Amazon Alexa, вашата съдомиялна машина може да се контролира и чрез гласови команди. Моля, разберете дали съответната опция „Home Connect“ в приложението Alexa е налична за вашата страна и език. Активирайте опцията, за да установите връзката между Amazon Alexa и домашния уред.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

Лесно Ръководство за Употреба

Изборът на подходяща програма за миене на съдомиялната машина не само може да доведе до объркване, но често може да доведе до по-малко от перфектни резултати от почистването. Home Connect с функцията Easy Start Guide премахва догадките и винаги ви препоръчва подходящата програма директно от вашето мобилното устройство. Всеки път. И с всяко измиване. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете степента на замърсяване и вида и количеството на съдовете или приборите за миене в приложението Home Connect. Така можете лесно да изберете правилната програма и да получите перфектни резултати, цикъл след цикъл.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

Брояч на таблетки

Недостигът на таблетки за съдомиялната машина е последното нещо, което искате, когато имате нужда от чисти чинии. Функцията Брояч на таблетки в приложението Home Connect проследява потреблението и ви информира чрез push известие, когато са останали последните пет таблетки според последна покупка. Чрез директна връзка можете лесно да презаредите новата опаковка. И накрая, съдомиялна машина, която се грижи за себе си

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

Push Известия

Изчакването съдомиялната машина да приключи, може да губи време и да причинява ненужно напрежение. Особено за тези с натоварени графици. Home Connect успокоява ума ви и ви помага да бъдете по-продуктивни с времето си. Ако желаете, Push Известие може да бъде изпратено директно от вашата съдомиялна машина на вашето мобилно устройство, като ви информира за текущото състояние на програмата на съдомиялната машина, както и друга полезна информация. Изпълняването на много задачи в и извън дома просто става малко по-лесно.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

Любима функция

Извлечете максимума от свързаната съдомиялна машина, като просто облекчите ежедневието си. С функцията Любими можете просто да настроите най-използваните програми и опции като любимата си комбинация. Програмираната настройка може да се стартира чрез приложението Home Connect или директно на дисплея с една стъпка. Комбинирайте например опцията Extra Dry с програмата Eco 50 и стартирайте съдомиялната машина само с едно докосване. Персонализирани настройки, които мият вашите съдове само с едно докосване.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

AquaStop

Защитата от протичане е от огромно значение при съдомиялните. Нашата система Aqua Stop осигурява надеждна защита от течове. Когато датчикът засече теч, уредът автоматично спира и изпомпва водата през двуслоен маркуч. С AquaStop сте защитени от наводнения – гаранция, която получавате за целия жизнен цикъл на уреда.

Технология ActiveWater

Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира екологосъобразно изплакване за отлични резултати. Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

EcoSilence DriveTM

Запазването на чистотата у дома може да е трудно. Запазването на тишината понякога може да изглежда невъзможно. Нашите съдомиялни машини с EcoSilence drive дават най-добри резултати при почистване с ниски емисии на шум. Оборудван с безчетков, енергоспестяващ мотор, който оптимално намалява шума при триене, EcoSilence drive гарантира много по-плавна и по-тиха работа. Сега можете да се насладите на дом, който е толкова тих, колкото и чист.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

DosageAssist

DosageAssist гарантира отлични резултати при миене и по-тиха работа. Препаратът се прехвърля от отделението за препарат в специална ниша, прикрепена към горната поставка, където се разтваря напълно.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

Автоматични програми

Различните съдове изискват различна настройка за измиване. Избирането на неправилната програма губи не само пари, но и вода и енергия. Автоматичните програми на Bosch автоматично регулират температурата на водата и времето за изплакване по време на измиване, да отговарят на нивото на замърсяване и обема на зареждане. Това означава, че с автоматични програми използвате само толкова вода, колкото е необходимо за перфектни резултати. Правилното измиване за всяко зареждане – с едно докосване на бутона.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

Електронен таймер за отложен старт

С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час. По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време.

Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E

Home Connect

Най-доброто от интелигентните технологии за заети кулинарни ентусиасти. Благодарение на партньорството ни с Amazon Alexa може да следите и управлявате съдомиялната от мобилното си устройство или с гласово управление. Независимо дали искате да промените светлината, да ускорите изпълнението на програма, или нещо друго – с приложението Home Connect получавате съвършено удобен контрол, където и да сте.

Промоция на Съдомиялнa BOSCH SMS2HTW54E 12 КОМПЛЕКТА, ИНВЕРТОРЕН МОТОР

ИНВЕРТОРЕН МОТОР- ДА
БРОЙ ПРОГРАМИ- 5
БРОЙ ТЕМПЕРАТУРИ- 4
КАПАЦИТЕТ- 12 КОМПЛЕКТА

 

Марка- BOSCH
МОДЕЛ- SMS2HTW54E
КАПАЦИТЕТ В БР. СТАНД.КОМПЛ.- 12
ИНВЕРТОРЕН МОТОР- ДА
ЦВЯТ- БЯЛ
КЛАС НА НИВО НА ШУМ- C
НИВО НА ШУМ- 46 dB
БРОЙ ПРОГРАМИ- 5
БРОЙ ТЕМПЕРАТУРИ- 4
АВТОМАТИЧНА ПРОГРАМА ДА
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ- E
ЗАЩИТА ОТ ПРЕЛИВАНЕ С AQUASTOP- ДА
ЗАЩИТА ОТ ПРЕЛИВАНЕ- ДА
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ- ДА
WI-FI УПРАВЛЕНИЕ- ДА
ОТЛОЖЕН СТАРТ- ДА
ПРОГРАМА ЗА САМОПОЧИСТВАНЕ- ДА
ФУНКЦИЯ ДОПЪЛНИТЕЛНО ИЗСУШАВАН- ДА
САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ФИЛТЪРНА СИС- ДА
ВРЕМЕТРАЕНЕ НА ПРОГРАМА „ECO“- 3:45 H
КОНС.НАЕЛ.ЕНЕРГИЯ ПРИ ПРОГ.EKO- 92.00 kWh
КОНСУМАЦИЯ НА ВОДА/ЦИКЪЛ- 9.5 L
ВИСОЧИНА- 85.00 см
ШИРИНА- 60.00 см
ДЪЛБОЧИНА- 60.00 см
КАПАЦИТЕТ- 12 КОМПЛЕКТА
ГАРАНЦИЯ- 24 МЕСЕЦА

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled