ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Телевизор LG LED 55NANO803PA

Techmart
Рейтинг0
1199.00 лв 1569.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
1199.00 лв 1569.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Телевизор LG LED 55NANO803PA

8 милиона пиксела. Картина едно на милион
Чистите цветове са удивителни при реалната 4K разделителна способност на NanoCell TV. С около 8 милиона пиксела, телевизорът с реална 4K разделителна способност осигурява картина, която е забележимо по-отчетлива и по-детайлна от тази на стандартния ви HD телевизор. При NanoCell TV реалната 4K разделителна способност е допълнена с технологията NanoCell, за да осигури 4K изживяване, което надхвърля международните стандарти.
Всеки цвят е кристално ясен
Телевизорът LG NanoCell TV използва наночастици – наша собствена отличаваща се нанотехнология, за да филтрира и пречисти цветовете, като премахне примесите в дължините на RGB вълните. Това означава, че на екрана ще бъдат показвани само чисти и прецизни цветове. Резултатът е по-жива, по-реалистична картина, която ще накара съдържанието да оживее.
Телевизор с повече от една артистична страна
Телевизорът LG NanoCell TV е създаден с идеята да внесе естетика в дома. С елегантния си минималистичен дизайн той приляга плътно към стената като произведение на изкуството и добавя нотка красота, като същевременно увеличава свободното пространство.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
Стойка Gallery
Създадена, за да се отличава
Живописните произведения на изкуството вече не са предназначени единствено за окачване на стената. Стойката Gallery ви осигурява свободата да поставите своя телевизор в открито пространство и да превърнете дома си в галерия.
Развлечение
Всичките ви любими предавания на едно място
Използвайте услугите на Netflix, приложението Apple TV и Amazon prime video. Избирайте от най-новите филми, сериали, документални филми и спортни събития на живо, всички на едно място.
FILMMAKER MODE™
Концепцията на режисьора оживява на екрана
FILMMAKER MODE™ изключва плавността на движението, като в същото време запазва оригиналните съотношения на екрана, цветовете и скоростта на кадрите. Така оригиналната концепцията на режисьора се предава прецизно, за да можете да се насладите на филма по начина, по който той е бил замислен.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
HDR 10 Pro
Насладете се на целия набор от забавления
Собствената технология на LG за динамичен обхват, HDR 10 Pro, регулира яркостта, за да подсили цветовете, да разкрие всеки дребен детайл и да внесе реалистична яснота във всяко изображение, като освен това подсилва и интензивността на обикновеното HDR съдържание. Сега всичките ви любими филми и сериали ще бъдат още по-ярки и реалистични от началото до края.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
Оптимизатор на игрите
Невиждани нива на контрол
Всичките ви игри са на следващото ниво. Оптимизаторът на игрите регулира автоматично настройките на картината, като оптимизира графиката и видимостта, за да осигури по-добри изживявания при игрите, без значение на какъв тип игра играете.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
Играйте съгласно най-високия стандарт
Получете предимство пред противниците. ALLM и eARC отговарят на изискванията на най-новите HDMI 2.1 спецификации, за да ви дават възможност да се наслаждавате на високоскоростно съдържание с по-висока разделителна способност и плавна, синхронизирана графика.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
Известяване за спортно събитие
Никога не пропускайте мач на любимия си отбор
Известяването за спортно събитие ви уведомява преди, по време на и след мачовете. Никога повече няма да съжалявате, че сте пропуснали важни срещи на любимите си отбори, дори когато гледате друго съдържание.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
Bluetooth Surround Ready
Голямо предимство в дома
Свържете лесно Bluetooth високоговорители, за да се насладите на истински безжичен съраунд звук. Цялото действие изглежда по-богато и по-реалистично, като пренася в дневната ви атмосферата на големия мач.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
α5 AI Processor 4K
Усъвършенствайте всичко, което виждате и чувате
Процесорът отстранява видеошума и създава по-ярки цветове и контраст. Изображенията с ниска разделителна способност се обработват така, че да се повиши качеството им почти до това на 4K. Той знае също така кога, къде и как да подобри звука, създавайки виртуален съраунд звук за по-завладяващо и кинематографично преживяване.
Повишаване на качеството до 4K
Вижте всичко в 4K
Телевизорът LG NanoCell TV преобразува 2K съдържанието във възможно най-реалистичната 4K картина, като подобрява детайлността, разделителната способност и цветовете. Насладете се на по-ясен текст и картина, намален шум и подобрена рязкост.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
Контрол на яркостта чрез AI
Ясна идея за по-добър телевизор
Сензор на светлина измерва околната светлина и след това процесорът настройва фино съпоставянето на тоновете, за да се получи оптимална яркост на екрана. Интелигентното управление на затъмняването и алгоритъмът за компенсиране на пикселите подобряват контраста, за да се получат по-добри тъмни изображения. А качеството на HDR съдържанието се повишава чрез регулиране на яркостта, което преобразува тъмните сцени и им придава невероятен контраст, детайлност и дълбочина на цветовете.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
AI Sound
Звук, който всеки жанр заслужава
Чрез обучаване от над 17 милиона звукови даннови точки процесорът идентифицира гласове, ефекти и честоти, за да може да оптимизира звука в съответствие с аудиожанра и да ви осигурява по-завладяващо изживяване.
Телевизор LG LED 55NANO803PA
Промоция на Телевизор LG LED 55NANO803PA
Цвят: черен
Вид на дисплея: NanoCell
Резолюция: 4K ULTRA HD 3840 x 2160
Тунери: DVB-T2,DVB-C,DVB-S2
Технология на картината: Nano Color
Технология на звука: Clear Voice III
SMART функция: да
Wi-Fi: да
HDMI: 4
USB: 2
VESA съвместимост: 30 x 30
Аспект изображение: 16:9
Вграден мултимедиен плеър: да
BLUETOOTH: да
HDR: да
Вид операционна система: WebOS
Размер на екрана в (см): 139.7
Размер на екрана в (inch): 55
Размери без стойка (В x Ш x Д см): 71.6 x 123.2 x 6.4
Размери със стойка (В x Ш x Д см): 77.1 x 123.2 x 23.2
Вид процесор: Quad Core
Марка: LG
Модел: LED 55NANO803PA
Гаранция: 24месеца
Енергиен клас: G

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled