ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Филтрираща кана Aquaphor Jasper синя MFP 2.8л + 3 филтъра

Praktis
Рейтинг0
19.99 лв 39.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
19.99 лв 39.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Филтрираща кана Aquaphor Jasper синя MFP 2.8л + 3 филтъра

  • Обем: 2.8л
  • Полезен обем: 1.5л
  • Промо пакет с 3 филтъра
WarrantyГаранция: 24 месеца
кана Aquaphor Jasper

Промоция на Филтрираща кана Aquaphor Jasper синя MFP 2.8л + 3 филтъра

Кана за пречистване на чешмяна вода снабдена с филтърна технология с Аквален, която драматично намалява вредните примеси и подобрява вкуса на водата. Всички части са подходящи за контакт с храна и напитки и не съдържат Бисфенол-А и фталати. Задържа до голяма степен следните примеси: ръжда, кал, полени, желязо и тежки метали, нефтопродукти, бактерии и фармацефтични продукти. Винаги следете ресурса на филтъра.

  • Обем: 2.8л
  • Полезен обем: 1.5л
  • Филтър: 3xB25
  • Ресурс: 200л
  • Капак-флип топ
  • Брояч
  • Промо пакет с 3 филтъра

кана Aquaphor Jasper

Как работи филтъра на Аквафор:

Активният въглен от кокосови черупки попива като гъба вредните примеси от водопроводната вода: хлора и неговите съединения, нефтопродукти, други токсини. Избистря водата и подобрява нейния вкус и мирис.
Аквален задържа тежките метали от водата (живак, олово, мед, арсен), които често се срещат във водопроводната вода.
Ръждата, пясъка, утайката или други груби частици не запушват филтъра, благодарение на фините гранули активен въглен в комбинация с влакното Аквален, който създава милиарди каналчета за водата, подобно на корените на растенията в почвата. Аквален придържа гранулите активен въглен на мястото им и не позволява на водата да направи свои собствени каналчета, през които да преминава без да бъде филтрирана.
Йонообменната смола омекотява водата, премахвайки солите на твърдостта. Благодарения на това, ястията и напитките, приготвени с такава вода ще бъдат по-вкусни, тъй като хранителните съставки ще се разтварят много по-ефикасно.
Активното сребро във филтъра не позволява развитието на микроорганизми в него. Поради това, филтърът може да се използва по-дълго време.

Съвети за правилна експлоатация на каната и филтъра:

Своевременно сменяйте филтъра: кана със стар филтър е безполезна.
В семейство от 3-ма души, филтърът с капацитет 200 литра се сменя на всеки три месеца. Ако сте повече, филтърът трябва да се сменя пропорционално по-често. Дори и ако сте по-малко, филтърът не трябва да се използва повече от 2 месеца, независимо дали сте изразходили капацитета му.
Филтърът трябва да бъде поставен плътно и равно във фунията – така в долната част на каната няма да попадне нефилтрирана вода.
Надеждността на филтрите проверяваме с вода със 100-кратно превишени концентрации на вредни вещества. Затова той може да Ви защити дори в екстремни ситуации: в случай че водата е силно замърсена (например след авария), филтърът, който „е поел удара върху себе си“, трябва веднага да се подмени.
Ако филтърът спре да пропуска вода, то е възможно да има мехурчета въздух в него. Това лесно може да се оправи като го накиснете във вода в хоризонтално положение и разтресете, за да може въздуха да излезне. Във водата винаги има фини мехурчета въздух, които могат да се увеличат докато водата протича през филтъра. Това е нормално, особено през студения период на годината, когато температурата в помещенията е много по-висока от температурата на водата във водопровода.
Ако не използвате каната, промийте филтъра – филтрирайте две кани вода, която да излеете в канала.
Ако случайно сте напълнили каната с гореща вода – промийте филтъра, отново филтрирайте две кани вода.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled