ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WFO 3O33 PL X

Technomarket
Рейтинг0
799.00 лв 989.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
799.00 лв 989.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WFO 3O33 PL X

Технология 6th SenseПерфектни резултати от измиването

Whirlpool доказва, че миенето на съдове може да се превърне в истинско удоволствие. Само изберете програмата 6th Sense на съдомиялната и нейната модерна технология ефикасно ще се справи и с най-упоритите петна, засъхнали остатъци и мазнини. Сензорите на програмата 6th Sense ще изберат температурата, времето и мощността на измиване, за да можете винаги да сервирате в чисти до блясък съдове.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Система NaturalDryРавномерна циркулация на въздуха за естествено сухи съдове

Благодарение на системата NaturalDry, която автоматично отваря вратата по време на фазата на сушене, съдомиялната WFC3O33PLX SupremeClean постига по-добра енергийна ефективност и ефективност на сушене. Забележително предимство с естествено изсушаване на съдовете.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Технология PowerCleanУпоритите замърсявания нямат шанс!

Забравете за накисването на много мръсните съдове и предварителното им изплакване на ръка. Просто включете PowerClean и прецизно насочения воден поток от специалните дюзи ще се справи дори със засъхнали тигани за пържене. PowerClean е ваш съюзник в борбата срещу упоритите замърсявания!

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Консумация на водаПестенето на вода е във ваши ръце

Съдомиялната WFC3O33PLX с технологията 6th Sense консумира само 9.5 литра вода, за да измие до 14 комплекта съдове, използвайки програмата Еко.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Мултизонално измиванеНе е нужно да чакате докато се напълни.

Вече не се налага да чакате, докато съдомиялната се напълни с мръсни съдове. Благодарение на функцията „Мултизонално измиване” можете да измиете само няколко съда в избрана от вас кошница – така ще спестите електроенергия и вода, като същевременно ще съкратите и времето на работа на уреда.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Трета кошницаПовече допълнително пространство

Допълнителната трета кошница ви позволява да използвате пространството в съдомиялната Whirlpool по още по-оптимален начин. Тя е перфектна за прибори и дребни кухненски аксесоари.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Половин зарежданеБез чакане!

Не чакайте съдомиялната да се напълни. Благодарение на програмата за половин зареждане можете да измиете само няколко съда, поставени в двете кошници, като същевременно пестите време и енергия.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Отложен стартОтложете измиването по ваша преценка

Благодарение на функцията за отложен старт можете да зададете необходимата програма така, че да започне в най-удобното за вас време – например нощем, когато тарифата за електроенергия е по-ниска.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Инверторен моторТехнологията работи за вас

Инверторният мотор ви позволява да намалите нивото на шум и вибрациите и да спестите от електроенергия.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Защита от наводнениеБезопасността е приоритет

Безопасността на вашето жилище е много важна за нас. Затова сме оборудвали съдомиялната със специална система за защита от преливане на водата. В случай на неизправност или преливане, тя автоматично изключва водоподаването към уреда.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

ДезинфекциранеЗа постоянно спокойствие

С едно докосване можете да активирате специална програма, която е с продължителност от 90 минути при температура от 65 градуса и ще осигури дезинфекциране и на най-мръсните съдовете.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Регулируема горна кошницаСантиметрите имат значение

Ако в съдомиялната ви не достига място за всички мръсни съдове след голям семеен обяд, не забравяйте за регулируемата горна кошница, която ще ви осигури допълнително място.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Сгъваеми приставки в долната кошницаПовече пространство за големите съдове

Колко често ви се налага да пренареждате съдовете, за да освободите място за голям тиган или поднос с нестандартна форма? Благодарение на сгъваемите части, с които е оборудвана долната кошница на съдомиялната, получавате повече пространство.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Изплакване за дезинфекцияДопълнителна защита за вашите съдове

С едно докосване параметрите на финалното изплакване се променят, за да отстранят бактериите. Това дезинфекциращо изплакване е особено ефикасно за силно замърсени съдове.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

СамопочистванеЗа изключително чист уред

Специална програма, която при температура от 65 градуса осигурява почистване на всички компоненти във вътрешността на съдомиялната, като елиминира източниците на неприятни миризми като гъбички и плесен.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Функция заключванеБезопасността преди всичко

Съдомиялна WFC3O33PLX е оборудвана с допълнителна защита, която заключва контролния панел. Само натиснете съответните бутони и ги задръжте за няколко секунди и уредът няма да позволи последващи промени на настройките.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Промоция на СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WFO 3O33 PL X

Енергиен клас:D
Бранд:Whirlpool
Серия:-
Модел:Wfo 3O33 Pl X
Цвят:Инокс
Дисплей:Да
За вграждане:Не
Мощност:0 w
Ниво на шум:43 db
БРОЙ ПРОГРАМИ:11
Тип:Свободно Стоящ
БРОЙ КОМПЛЕКТИ:4
Отложен старт:Да
Консумация на вода:9.5 л.
Продукт:Съдомиялна Машина
Размери В/Ш/Д (см):85.0/60.0/59.0

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled