ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Преса за коса с пара BaByliss ST492E 2in1 Steam Straight, до 230 °C, 5 нива на температурата

Emag
Рейтинг0
127.99 лв 196.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
127.99 лв 196.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Преса за коса с пара BaByliss ST492E 2in1 Steam Straight, до 230 °C, 5 нива на температурата

Изберете пресата за коса 2in1 Steam Straight ST492E, ако искате да изправите косата си перфектно и да получите къдрици бързо, с този продукт!
Използвайки силата на парата стилизирате и оформяте косата си, без да я увреждате. Освен това освободената пара осигурява по-бързи резултати, като същевременно осигурява допълнителен блясък и хидратация.
Плочите с ширина 39 мм са снабдени с керамично покритие, а нагревателната система Advanced Ceramics ™ поддържа температурата постоянна, така че косата ви да остане здрава и блестяща! А ако бързате и искате да се приготвите възможно най-скоро, ще се зарадвате да узнаете, че Steam Straight ST492E е готова за употреба само за 20 секунди.

Независимо от типа коса, с пресата Steam Straight ще можете да изберете подходяща степен на температурата.
5-те температурни диапазона, от 150 ° C до 230 ° C, са адаптирани към всички типове коса. Така че, ако имате боядисана или тънка коса, изберете нивата с по-ниска температура. От друга страна, ако имате гъста коса, можете да опитате различни стилови с по-висока температура.
За повече свобода по време на употреба, пресата за коса 2in1 Steam Straight ST492E се предлага с въртящ се кабел с дължина 2,5 метра.
Преса за коса с пара BaByliss
Пресата за коса Steam Straight има хладен връх, така че да можете да се предпазите по време на употреба. Освен това разполага с интелигентната система с автоматично изключване (Auto Shutff Off).
Така пресата вече не излъчва топлина и спира веднага след употреба. За да можете да съхранявате пресата за коса върху деликатните повърхности, без притеснения, по време или след употреба, имате и термоустойчива подложка

По време или в края на употреба съхранявайте любимата си преса за коса на  термоустойчивия калъф, за да защитите мебелите си.

Преса за коса с пара BaByliss

Имате избор от 5 температурни степени, от 150° C, 170° C, 190° C, 210° C и до максимална температура от 230° C. Всичко, което трябва да направите, за да изберете степента според вашия тип коса е да натиснете бутона „+“ или „-„. За да активирате функцията за пара, натиснете бутона и пресата за коса Steam Straight ST492E ще започне да освобождава парата.

Преса за коса с пара BaByliss

Гребенът е свалящ се аксесоар, много полезен, когато искате да изправите косата си идеално и лесно, с едно движение. А ако искате хидратирани и блестящи къдрици, всичко, което трябва да направите, е да увиете кичурите коса около кръглата повърхност и бързо да се насладите на резултати като от салон! Можете да активирате функцията за пара по всяко време с натискане на бутон.

Преса за коса с пара BaByliss

Промоция на Преса за коса с пара BaByliss ST492E 2in1 Steam Straight, до 230 °C, 5 нива на температурата

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Част от тялото- Коса
Тип употреба- Домашна
Употреба- Суха коса Влажна коса
Използване за- Изправяне
Покритие- Керамика
Нива температура- 5
Функции- Контрол на температурата Автоматично спиране
Съдържание пакет- 1 x Уред за изправяне на коса 1 x Преса за коса с пара
Цвят- Черен

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Максимална температура- 230 C
Дължина на кабела- 2.5 м

РАЗМЕРИ

Ширина плочи- 39 мм
Тегло- 399 g

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled