ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Mr bricolage: -15% на всички мебели за баня

Mr.Bricolage
Рейтинг0
-15% Отстъпка Към Промоцията
PROMO15
Рейтинг0
-15% Отстъпка Към Промоцията
PROMO15
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Mr bricolage: -15% на всички мебели за баня

Какви мебели за баня да избереш

Банята е едно от помещенията в дома, за които са нужни най-малко мебели. Тези, които бъдат избрани за там обаче, е задължително да са практични и максимално функционални.

Mr bricolage

Какво представляват тези мебели

  • Горни шкафове. Монтират се над мивката и задачата им е да поберат всички аксесоари за сутрешния и вечерния тоалет. Може да са прикрепени към огледало или самите им вратички да са огледални. Има варианти с една, две или три врати, с чекмеджета и/или със странични рафтове. Обикновено са от ПВЦ;
  • Етажерки. В някои случаи етажерката е на няколко етажа и замества горния шкаф над мивката, а в други се поставя под душа. Има и модели с единично рафтче, което се монтира над мивката и на него се слагат най-необходимите вещи като четки за зъби и сапунерка. Предлагат се още ъглови варианти;
  • Долни шкафове. В тях обикновено се прибират почистващи препарати и аксесоари. Мивката може да покрива цялата им горна част или да е вградена в горния им плот. Има видове с една, две или три вратички, а дизайнът им е разнообразен. Някои са с крачета върху земята, а други са закачени директно за стената и висят;
  • Колони. Допълнителна мебел, която намира място в по-големите бани. Тя е идеално място за съхранение на кърпи, козметика и други, използвани в банята, вещи. Може да е с крачета или висяща;
  • Огледала. Задължителен елемент и от най-семпло обзаведената баня. Може да избереш кръгло, правоъгълно, с осветление и т.н.

Mr bricolage: -15% на всички мебели за баня

Mr bricolage

С какво трябва да се съобразиш при избор на мебели за баня

Задължително трябва да вземеш предвид размерите на помещението. Отварянето на вратичките не бива да създава дискомфорт и да затруднява преминаването.

Много важно е също мебелите да са водоустойчиви. Те трябва да издържат на силната влага, без да се повреждат. Важно е и да са лесни за почистване.

Какви видове ще откриеш в Mr. Bricolage

Стотици мебели за баня с топ качество и стилен дизайн те очакват в каталога на Mr. Bricolage: класически, луксозни, семпли. Шкафовете са от PVC, а рафтовете – от неръждаеми метали, от стъкло и пластмаса.

Можеш сам да комбинираш избраните модели по цвят, стил и вид, а би могъл да се довериш и на готовите комплекти. Те помагат за създаването на цялостно издържана, обединена от обща визия, баня, а и ти спестяват пари. Цените на комплектите винаги са по-ниски, отколкото ако купиш всеки от елементите по отделно.

Друг вариант за евтино обзавеждане ти предлагат регулярните ни промоции – следи ги в нашия онлайн каталог!

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled