Изтекли

Трапезна маса Рената , бежова

Videnov
Рейтинг0
389.00 лв 778.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
389.00 лв 778.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Трапезна маса Рената , бежова

Маса Рената е отличен избор за Вашата трапезария.
Габаритни размери: L150 B90 H80 см.
Цвят: бежов
Изработена е от дървен материал от каучуково дърво, което притежава висока еластичност и е гаранция за издръжливост при продължителна експлоатация.
Трапезна маса Рената
Промоция на Трапезна маса Рената , бежова
Основата е изработена от един крак във V образна форма, изцяло тапициран в еко кожа, цвят венге или бежов.  Еко кожата е устойчива на продължителна експлоатация и лесна за поддръжка.
Няма как да не сте забелязали вече, това е един различен продукт. И тази разлика е не само с дизайна на маса Рената. Съчетанието на форми и цветове тук подсказва, че можете да се спрете на него дори ако търсите офис мебели. Новите тенденции в интериора се изразяват понякога и в скъсване с традиционните представи за външния вид на продуктите. V образния крак е много шик, нали? Той е облечен в еко кожа, а самият плот на масата е от МДФ фурнир, като покритието създава гланцов ефект. За Ваше улеснение Ви предлагаме и столове Пресиан, подходящи за цялостен комплект в трапезарията. Нима вече не си представяте този шедьовър във Вашия дом?
Продуктът се предлага в магазините на Мебели Виденов, но може да бъде поръчан и онлайн. Ако се спрете на втория вариант, можете да платите и при доставката. Всички гаранции и условия за купуване на лизинг се намират в съответните категории.
Трапезна маса Рената
Брой пакети: 2
Пакет 1: 153/92/5 см., тегло 26,3 кг.
Пакет 2: 93/50/35 см., тегло 23,8 кг.

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled