ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Фурна за вграждане Hansa BOEI64030077, Електрическа, 65 л, Клас A, Грил, Inox

Emag
Рейтинг0
399.99 лв 579.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
399.99 лв 579.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Фурна за вграждане Hansa BOEI64030077, Електрическа, 65 л, Клас A, Грил, Inox

Програми Ts / Tts
Благодарение на контролите на сензора контролният панел е много лесен за наблюдение и използване. Благодарение на програмируемите програми Ts със сензори, контролирането на времето за готвене и настройването на времето за изключване на фурната са лесни за постигане

Hansa BOEI64030077

Енергиен клас А ефективност
Уредите вече се предлагат с клас на енергийна ефективност А. Това означава по-ниска консумация на електроенергия.

Hansa BOEI64030077

Бутони push-pull
Бутоните за управление са прибиращи се и могат да бъдат скрити в контролния панел. С тази функция кухнята ще придобие модерен и елегантен вид. Този дизайн е дискретен, еднакъв и практичен, защото почистването е по-лесно от всякога.

Hansa BOEI64030077

8 функции на фурната
Grill, горно и долно загряване + вентилатор, горно загряване + grill (supergrill), размразяване, долно загряване, бързо предварително загряване, горно загряване + грил + вентилатор, горно + долно загряване (конвенционална).

Hansa BOEI64030077

Бързо загряване
Можете да използвате тази функция, за да достигнете желаната температура за възможно най-кратко време. Фурната се загрява до температура до 150°C в рамките на 4 минути; 20% по-бързо, отколкото в случай на стандартно време за отопление Сега можете да спестите време, без да се налага да чакате, докато се достигне правилната температура във фурната, да се готви по-бързо.

Hansa BOEI64030077

Странични релси
Печките Hansa предлагат на първо място практични решения за вашия комфорт. Благодарение на страничните релси можете лесно да вмъквате и изваждате тавите. Искате ли да почистите вътрешността на фурната? Всичко, което трябва да направите, е да премахнете рафтовете. Това лесно се прави, защото те се закрепват със специални клипове. Също така, рафтовете могат да се мият в съдомиялната машина, като се избягва дългото триене. И ако решите, че имате нужда от телескопични водачи, можете лесно да ги закупите и монтирате на мястото на рафтовете.

Hansa BOEI64030077

CoolDoor3
Разбира се, вероятно се е случили с вас, член на семейството или някой приятел, да изгори ръцете си, като случайно докоснете горещата врата на фурната. Но това няма да се случи, ако решите да оборудвате вашата кухня с готварска печка Hansa. Вратата на фурната е снабдена с 3 прозореца – вътрешното стъкло отразява топлината, което предотвратява прекомерното нагряване на външния прозорец. Осигурете сигурност на кухнята и семейството

Hansa BOEI64030077

EasyClean имейл
Разбира се, чистата фурна е удоволствие за всеки. За да се улесни почистването й, вътрешността на фурните Hansa е покрита със специален непоносим и гладък имейл Easy Clean, който предотвратява натрупването на мръсотия и мазнини. Сега почистването на фурната е изключително лесно. Улеснете живота си! Не губете време за почистване! Изберете да прекарвате време със семейството и приятелите си или да правите това, което обичате.

Hansa BOEI64030077

Капацитет XXL
Семейно събиране. Искате ли да приготвите специална рецепта за пържола? Или може би искате да подготвите меню за около дванадесет гости? Печките Hansa ви осигуряват голям капацитет от 65 литра. Сега наистина готвите!

Hansa BOEI64030077

Промоция на Фурна за вграждане Hansa BOEI64030077, Електрическа, 65 л, Клас A, Грил, Inox

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Употреба- Домашна
Тип фурна- Стандартна
Захранване- Електричество
Дизайн- Класически
Тип затваряне на врата- Стандартна
Тип контролен панел- Механичен
Отваряне на вратата- Вертикален
Включени аксесоари- 2 x Тава
Цвят- Инокс

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Енергиен клас- Енергиен клас A от гама A+++ до D
Мощност- 2.9 kW
Капацитет- 65 l

ФУНКЦИИ И АКСЕСОАРИ

Функции на фурната- Грил Печене Размразяване Претопляне
Начин на затопляне- Горно и долно затопляне
Функции- Осветление Таймер Бързо подгряване

РАЗМЕРИ

Височина- 59.5 cm
Ширина- 59.5 cm
Дълбочина- 57.5 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled