Изтекли

Дървена футболна джага Smoby

Baby.bg
Рейтинг0
229.99 лв 369.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
229.99 лв 369.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Дървена футболна джага Smoby

За всички, които обичат да играят джаги и могат да се наслаждават на играта по цял ден, Smoby са направили невероятен вариант със стабилна дървена маса и 22-ма футболисти, облечени в червено-черни и синьо-черни екипи.

Всеки детайл на футболната джага е внимателно измислен и прецизно изработен. Теренът, на който играят футболистите, е със съвсем леко повдигнати ъгли, за не може топката да се задържа когато попадне там. Всеки, който някога е играл джаги, знае колко неприятно е, когато топката се забие в ъгъла и изваждането ѝ от футболист е невъзможно. Самата топка е изработена от корк, за да бъде лека и лесно подвижна в играта. В допълнение, в комплекта е включена и втора коркова топка за играта.

От двете си страни джагата Smoby има по един брояч за отчитане на резултата. Всеки брояч съдържа по 10 кръгчета в червен и син цвят, за да се ориентират лесно играчите кой колко гола е вкарал.

Самата маса за футбол е изработена от масивно и здраво дърво, а боите са специални и дълготрайни, за да можете да играете с нея дълго време без джагата да се износва. От двете си страни масата разполага с дръжки за лесно преместване. Пръчките за движение на футболистите са 4 на брой, позиционирани така, че да бъдат удобни за игра от 2, 3 или 4 играча. Захванати с пружини, пръчките са с удобни дръжки, подходящи за продължителна игра. Цялата маса е с размери 120 x 87 cm, а височината ѝ е 86 cm.

С футболната игра на джаги Smoby ще може да играе цялото семейство. Подходяща е както за момичета, така и за момчета над 8 години.

джага Smoby

Промоция на Дървена футболна джага Smoby

Марка- Smoby
Вид- Детски игри
Интерес- Спорт
Предназначение- За забавление и възпитание
Подходящ за- Момичета, Момчета
Материал- Дърво, Корк, Пластмаса
Цвят- Многоцветен
Възраст – диапазон- 8-12 години, над 12 години

джага Smoby

Възраст – фиксирана- 8+
Брой батерии- Не изисква
Тегло- 21 kg
Промоции- Рожден ден
Размер на продукта- 120 x 87 cm
Размер на опаковката -80 x 17 x 102 cm
Каталожен номер- 7600620302
Баркод- 3032166203022
Гаранция- 24 месеца

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled