ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Регулируемо бюро Cleo Desk – черно

Рейтинг0
599.00 лв 799.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
599.00 лв 799.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Регулируемо бюро Cleo Desk – черно

Регулируемото бюро Cleo е еталон за качествена изработка на офис оборудване. То е проектирано не само за да отговаря на функционалните нужди на съвременния професионалист, но и за да се грижи за неговото здраве и начин на живот.

бюро Cleo Desk - черно

  • Двумоторно, три сегменто бюро
  • Регулиране на височината от 69-129 см
  • Натоварване до 120 кг
  • Touch Screen контролер
  • Възможност за плот с размери – дължина 1050÷1800мм и широчина 600÷800мм
  • Запаметяване на три позиции
  • Touch Screen контролер
  • USB порт за зареждане

бюро Cleo Desk - черно

Промоция на Регулируемо бюро Cleo Desk – черно

Регулируемо бюро Cleo Desk е предназначено за модерни офис пространства и професионалисти, които не се задоволяват с нищо по-малко от най-доброто. То представлява съвършена комбинация между функционалност и дизайн. Бюрото е проектирано и изградено като стилна и ефективна част от работния процес.

Офис бюрото е оборудвано с вграден Touch Screen контролер, който допринася за интуитивно и мигновено управление. Освен това, Cleo е снабден с 2 различни мотора.Те работят в съвършен синхрон за да осигурят надеждна и бърза регулация на позицията на бюрото.

бюро Cleo Desk - черно

Тези фактори, съчетани с бързата скорост на повдигане и сваляне, Ви позволяват да се съсредоточите върху работата. През това време, бюрото се грижи за най-важното за Вас – зравословната стойка при седнало положение и комфорта.

Адаптивността на бюрото е подчертана от възможността за монтаж на повече от един вид плотове. Всички плотове с размери между 1200-1800мм (ширина) и 600-800мм (дължина) са приспособими към регулируемо бюро Cleo Desk.

бюро Cleo Desk - черно

Изящният черен цвят на бюрото, надлежно полиран спрямо най-високите стандарти за качество. Това дава завършеност на покритието, го прави чудесна и стилна придобивка за всяко помещение.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled