ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Брошура Зора: 20.05.2022 – 09.06.2022г

Zora.bg
Рейтинг+1
Брошура Зора Към Промоцията
Рейтинг+1
Брошура Зора Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Брошура Зора: 20.05.2022 – 09.06.2022г

Фирма ЗОРА е основана през 1991 и е изцяло българска компания. Тя се е наложила като една от водещите търговски марки на пазара за черна и бяла техника. Със своята 30 годишна история компанията се стреми да предлага постоянен богат асортимент на стоки, стабилни и еднакви цени в цялата си търговска мрежа и изгодни условия при покупки на изплащане.

Брошура Зора

Развива едновременно с това и своята мрежа с търговци на едро, като предлага преференциални условия за тях и осигурява дистрибуция в цялата страна.

Компанията е единствен представител и вносител за България на черна, бяла, IT и климатична техника с марка CROWN, както и на черна и бяла техника с марка FINLUX.
От 2011 година Търговска верига ЗОРА е и официален вносител на TV HITACHI, като към портфолиото на компанията са още марките AYKO и X-TREMER.

Брошура Зора: 20.05.2022 – 09.06.2022г

Брошура Зора

В момента ЗОРА разполага с 37 магазина в страната, както и електронен магазин – www.zora.bg
Останалите магазини на Зора се намират в следните градове:
София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Плевен, Сандански, Монтана, Шумен, Враца, Русе, Видин, Кърджали, Търговище, Свиленград, Пазарджик, Гоце Делчев, Севлиево, Хасково, Харманли, Смолян, Сливен, Велико Търново, Разлог

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled