ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ

Подарък за Деня на детето. Как да зарадвам детето си на 1 юни, какъв подарък да закупя, който да не е скъп, но да го зарадва много?

Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Подарък за деня на детето-Как да зарадвам детето си на 1 юни, какъв подарък да закупя, който да не е скъп, но да го зарадва много.

Подаръци за деня на детето1

РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ПАДАРЪЦИ ЗА ДЕЦА ТУК

По традиция на 1 юни отбелязваме Международния ден на детето. Родителите обаче трескаво започват подготовката за празника поне с няколко седмици предварително. Разбира се, основната им тревога е как да зарадват детето подобаващо, без да е необходимо да оставят цялата си заплата в магазина. В действителност, тази мисия е истинско предизвикателство. Особено в днешни времена, когато всичко поскъпва скоростно и буквално пред очите ни. Но когато става дума за децата ни, често, ние, майките и татковците, сме склонни вместо да броим парите си, да купуваме най-скъпото на пазара в името на щастливите усмивки.
И все пак – нужно ли е да пръскаме много пари, за да зарадваме детето си на 1 юни? Или е възможно да подберем и бюджетен подарък, който въпреки всичко да зарадва най-малките членове у дома достатъчно? Всъщност, съвсем не е необходимо да се охарчвате прекалено много. Съществуват множество бюджетни варианти, от които бихте могли да се възползвате. И те със сигурност ще зарадват мъниците у дома. И така, останете с нас, за да разберете как да направите детето щастлив с подарък, който не е скъп, но достоен за усмивки и сърдечна благодарност.

Подаръкът, който детето винаги е искало

Децата често искат странни неща, които за вас на пръв поглед звучат нелепо, а дори и нелогично. Все пак, това са техни желания и в много случаи те са изключително евтини. Опитайте се да си спомните за някоя странна мечта на вашето дете и просто я сбъднете, като изберете най-евтиния вариант сред спомените си. Дали случайно детето ви не е искало да гледа рибки? Или синът ви е искал обикновена отвертка, за да стане като тате сръчен и работлив? А може би, дъщеря ви обича да рисува и би се зарадвала на чисто нов статив с бои като за професионален художник?

Възползвайте се от намаленията

За щастие, в много детски магазини по повод 1 юни – Международния ден на детето – се провеждат специални акции. В тях най-хитовите и търсени подаръци се предлагат на специална цена. В промоциите често се поместват отделни категории за момиченца и момченца, така че, на всяка цена ще намерите на изгодна оферта конструктори, кукли, подаръци в стил „като възрастните“ и много други. Много често отстъпките са толкова големи, че родителите се запасяват с повече играчки, които да подаряват през годината за други поводи, както и за приятелчетата на своите деца по рождени и имени дни.

Бъдете оригинални

А защо да не изберете нещо различно от играчка? Та нали цялата стая на детето ви е пълна с какво ли не? Вероятно, поредната играчка ще го зарадва, но за кратко, както е ставало с последните подаръци, които сте купували. Оригинални предложения са и книгите, комплектите за сръчност и ръчна изработка, а дори и интересни предложения като сетове за млади учени с експерименти или дори екипировка за любимия спорт или начин на прекарване на свободното време на вън.
Подарете емоция
Продължаваме в духа на 1 Юни тази година да заложим на нещо различно от обикновена играчка. Времето, прекарано с мама и тате, понякога е много по-ценно и желано от поредната дрънкулка. Измислете страхотна програма от сутрин до вечер (и пропуснете обедния сън, което само по себе си е подарък за малчуганите) с интересни забавления и най-вече преживявания за цялото семейство.

Подарък по желание

Ако детето ви вече е на достатъчно „зряла“ възраст, та да не изпада в истерия при всяко „не“ в магазина за играчки, направете този 1 Юни запомнящ се, като го оставите за първи път да си избере нещо само. Да го заведете в кварталния детски център и да му позволите сам да посочи играчката, за която е мечтал, е истинско удоволствие.
Пазарът за детски играчки е огромен и интересни оферти за Международния ден на детето дебнат отвсякъде. Просто съобразете избора си с личните вкусове и предпочитания на мъника у дома и не забравяйте, че най-ценното в един празник са усмивките и времето, прекарано с близките!

УЧАСТВАЙ В НАШАТА ИГРА ЗА ДЕНЯ НА ДЕДЕТО 

1 юни – Ден на детето

 

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled