ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Saturn.de: PIONEER SE-S3BT-B, слушалки over-ear Bluetooth Черни

Amazon.com
Рейтинг0
19.00 евро 59.99 евро Към Промоцията
Рейтинг0
19.00 евро 59.99 евро Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Saturn.de: PIONEER SE-S3BT-B, слушалки over-ear Bluetooth Черни

ГМОПЕТЕ СЕ ПО-ДЪЛБОКО В МУЗИКАТА И ЗАБРАВЕТЕ ВРЕМЕТО

С до 25 часа непрекъснато възпроизвеждане, музикалното изживяване изглежда неограничено. S3 Wireless (SE-S3BT) разполага с функция за бързо зареждане, която осигурява 4 часа възпроизвеждане след зареждане от само 10 минути. Изключително големите 40 мм драйвери произвеждат дълбок, мощен бас, докато поддръжката на AAC кодека (идеален за iPhone) подобрява качеството на музикалното изживяване. Управлява се чрез един бутон, който може да се използва за управление на музика, разговори и гласова помощ. Подобно на името Pioneer, признато от известни диджеи по целия свят благодарение на дългогодишното си присъствие в хип-хоп, електронната и клубната музикална култура, S3 Wireless има автентичност, несравнима с други марки.

ДЪЛГОИЗДЪЛЖИТЕЛНА БАТЕРИЯ ЗА 25 ЧАСА ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ

Благодарение на издръжливата батерия, която осигурява 25 часа непрекъснато възпроизвеждане, няма нужда да зареждате всеки ден. Пълното зареждане отнема само два часа през USB Type-C порта, който приема кабелния конектор от двете страни и може да бъде свързан бързо и лесно.

PIONEER SE-S3BT-B

БЪРЗО ЗАРЕДЯВАНЕ ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ

Когато батерията е изтощена, можете да получите 4 часа възпроизвеждане само за 10 минути благодарение на функцията за бързо зареждане – повече от достатъчно, за да можете да слушате любимата си музика на път за работа.

ТОП ШОФЬОРИ

S3 Wireless има изключително големи 40 mm динамични драйвери, които произвеждат дълбок бас и ясен среден диапазон за вокали. Поддръжката на висококачествен безжичен AAC аудио кодек подобрява разделителната способност и е идеална за използване с iPhone.

СГЪВАЕМ ДИЗАЙН ЗА ЛЕСНО ТРАНСПОРТИРАНЕ

Механизмите за въртене и сгъване позволяват лесно съхранение без оплетени кабели. Тънкият профил се побира дори в най-малките куфарчета и чанти, така че музиката наистина може да бъде взета навсякъде.

СВЪРЗВАЙТЕ ДВЕ УСТРОЙСТВА ЕДНОВРЕМЕННО

С многоточковата функция можете да свържете безжично две устройства едновременно. Можете да слушате музика от вашия таблет и да провеждате разговори с вашия смартфон. Забележка: Само едно устройство може да извършва/получава повиквания или да възпроизвежда аудио наведнъж.

PIONEER SE-S3BT-B

БЕЗЖИЧНА МУЗИКА И РАЗГОВОРИ БЕЗ РЪЦЕ

Всичко необходимо за хендсфри управление на разговори и музика става с един многофункционален бутон на корпуса. Гласовият асистент или отхвърлянето на повикване се активират с натискане и задържане на бутона; Възпроизвеждане/пауза и отговор/край на повикване с едно кликване; Повторно набиране с двойно щракване. Контролът на силата на звука се осъществява с жест нагоре/надолу от двата края на бутона, докато натискането и задържането нагоре или надолу прескача или превърта песни.

ДОСТЪП ДО ГЛАСОВИЯ АСИСТЕНТ

Натиснете и задръжте централния бутон, за да активирате гласовия асистент на вашия Google Assistant или смартфон с активиран Siri. Веднъж свързан, вашият асистент ще отговаря на различни команди, без да се налага да посягате към устройството си.

BLUETOOTH 5.0 БЕЗЖИЧНО СВЪРЗВАНЕ

S3Wireless включва най-новата безжична технология Bluetooth® 5.0. След като слушалките се регистрират на вашия смартфон, той автоматично ще се свърже, когато бъде избран от списък с налични устройства, показан на сензорния екран.

Saturn.de: PIONEER SE-S3BT-B, слушалки over-ear Bluetooth Черни

технически характеристики
Вид продукт- слушалки
вариант за носене- Над ухото
предаване на сигнал- безжичен
честотна характеристика- 10-22 000Hz
Обхват- до 10м
Обзавеждане
Вграден микрофон- да
гласов контрол- да
управление- На слушалката
функция за слушалки- да
заглушаване- да
Bluetooth- да
Bluetooth версия- 5.0
Bluetooth профили- A2DP, AVRCP, HFP, HSP
захранване
Максимално време на работа- 25 часа
Време за зареждане според производителя- 2 часа.
основни характеристики
Тегло (според производителя)- 205гр
Цвят (според производителя)- черен
цвят (нормализиран)- черен
Обхват на доставка- Слушалки, USB Type-C кабел за зареждане
Артикулен номер на производителя- SE-S3BT(B)CZU

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

→Как да пазаруваме евтино и качествено от чужбина

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled