ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Ученическа раница Busquets Freely с две отделения

Orangecenter
Рейтинг0
49.95 лв 99.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
49.95 лв 99.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Ученическа раница Busquets Freely с две отделения

Ученическа раница от серията Freely на Busquets в красив флорален десен, състоящ се от розово-червени макови цветове и малко водно конче на виненочервен фон.
С голям преден джоб и два странични мрежести джоба, подходящи за дребни всекидневни вещи като ключове, солети, дъвки, носни или мокри кърпички, бутилка с вода, та дори и за малки непотребни хартийки и отпадъци.

раница Busquets Freely

Промоция на Ученическа раница Busquets Freely с две отделения

Основно отделение, достатъчно голямо за да побере всички необходими ученически учебници, папки, тетрадки, пособия и вещи и блок за рисуване или скицник – без да се ъгълчетата да се прегъват и второ отделение (от към гърба), което с по-малък обем, но пък е добре подплатено – с допълнителна омекотена част, подходящо за носене на лаптоп до 15″ (или други мобилни устройства).
Гърбът на раницата е с ергономична форма и има допълнителни уплътнения (омекотени области) и малка ръкохватка в горната част на раницата – за носене в ръка, а презрамките са регулируеми, с ергономична форма и добре подплатени (омекотени).
Дъното е подсилено и може да издържи теглото на пълна раница, а откъм гърба на раницата има допълнителна платка, чрез която може да бъде прикрепена към тролей, т.е. адаптивна към всички модели тролеи за раници.

раница Busquets Freely

Размери: 30 x 45 x 15 см.
Материал: полиестер
Обем: 20 литра

Продуктите от серията „Freely“са предназначени за всички момичета, които обичат свободата и смелостта да летиш, на тези, които обичат природата сред природата… а и не само там…

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled