Изтекли

Телевизор LG LED 50NANO753PR

Techmart
Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Телевизор LG LED 50NANO753PR

8 милиона пиксела. Картина едно на милион
Чистите цветове са удивителни при реалната 4K разделителна способност на NanoCell TV. С около 8 милиона пиксела, телевизорът с реална 4K разделителна способност осигурява картина, която е забележимо по-отчетлива и по-детайлна от тази на стандартния ви HD телевизор. При NanoCell TV реалната 4K разделителна способност е допълнена с технологията NanoCell, за да осигури 4K изживяване, което надхвърля международните стандарти.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

Всеки цвят е кристално чист.

Телевизорът LG NanoCell използва наночастици, отличителната технология Nano, за филтриране и оптимизиране на цветовете, като премахва примесите от RGB дължините на вълната. Това означава, че на екрана ще се показват само чисти и ясни цветове. Резултатът е по-интензивен и реалистичен образ, чрез който съдържанието оживява.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

Nano технология и филми.

Изпълнение, достойно за големия екран.

Чистите цветове и много от най-новите дисплейни технологии предоставят кино във вашия дом чрез телевизора LG NanoCell. Оптимизираният HDR, подобрените Dolby технологии и модерният режим Cinematic осигуряват реалистично кино изживяване.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

Развлечения

Мястото, където се срещат всички ваши любими приложения.

Достъп до приложението Netflix, изберете от най-новите филми, телевизионни предавания, документални филми и спортни предавания на живо, които можете да намерите на едно място.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

FILMMAKER MODE™

Режисьорската перспектива оживява.

FILMMAKER MODE™ деактивира забавеното движение, като същевременно запазва оригиналните пропорции, цветове и интервали на кадрите. Тази опция пресъздава точно оригиналната визия на режисьора, така че можете да се насладите на преживяването на филма, както е предвидено.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

HDR 10 Pro

Развлечения в най-добрия си вид.

Технологията за динамичен обхват на LG, HDR 10 Pro, регулира яркостта, за да подобри цвета, да покаже и най-малките детайли и да осигури реалистична яснота на всяко изображение; също подобрява редовното HDR съдържание. Сега всички ваши любими филми и сериали ще бъдат по-живи от началото до края.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

Nano Gaming.

Ново игрово изживяване.

От най-тъмните пещери до най-ярките нови светове, LG NanoCell TV осветява играта ви с интензивни цветове. Облачната технология за игри и автоматичните настройки за висококачествени изображения осигуряват наистина вълнуващо игрово изживяване

Телевизор LG LED 50NANO753PR

Game Optimizer

Контролирайте нивата както никога преди.

Всички ваши игри на по-високо ниво. Game Optimizer автоматично коригира настройките на изображението, оптимизирайки графиката и видимостта, за да осигури подобрено игрово изживяване, независимо от типа игра.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

ALLM, eARC

Игрално изживяване на най-високо ниво.

Насладете се на предимството пред опонентите си. ALLM и eARC отговарят на най-новите спецификации HDMI 2.1, за да позволят бързо движещо се съдържание с по-висока разделителна способност и по-плавна, по-синхронизирана графика.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

Nano Sport

Максимална производителност.

Телевизорът LG NanoCell ви дава интензивно изживяване на мача. Съраунд звукът носи атмосферата на стадиона във вашия дом, а функцията Sports Alert ви държи в течение с последните новини за любимите ви отбори.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

Четириядрен 4K процесор

Оптимизирайте всичко, което гледате.

Процесорът елиминира шума от видео съдържание и създава по-живи цветове и контраст. Изображенията с ниска разделителна способност се увеличават и възпроизвеждат с почти 4K качество.

Телевизор LG LED 50NANO753PR

Промоция на Телевизор LG LED 50NANO753PR

Цвят: черен
Вид на дисплея: NanoCell
Резолюция: 4K ULTRA HD 3840 x 2160
Тунери: DVB-T2,DVB-C,DVB-S2
Технология на картината: Nano Color
Технология на звука: Clear Voice
SMART функция: да
Wi-Fi: да
HDMI: 3
USB: 2
VESA съвместимост: 20 x 20
Аспект изображение: 16:9
Вграден мултимедиен плеър: да
BLUETOOTH: да
HDR: да
Вид операционна система: WebOS
Размер на екрана в (см): 127
Размер на екрана в (inch): 50
Размери без стойка (В x Ш x Д см): 65.1 x 112.1 x 5.7
Размери със стойка (В x Ш x Д см): 70.8 x 112.1 x 23.2
Вид процесор: a5 AI Processor 4K
Енергиен клас: G
Марка: LG
Модел: LED 50NANO753PR
Гаранция: 24месеца

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled