Изтекли

Ученическа раница Busquets Dolores Promesas 2020 с две отделения

Orangecenter
Рейтинг+1
49.95 лв 99.90 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
49.95 лв 99.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Ученическа раница Busquets Dolores Promesas 2020 с две отделения

Ученическа раница от серията Dolores Promesas 2020 на Busquets в уникален фешън стил – разнородни модни фигури на тъмносин фон.
С голям преден джоб и два странични мрежести джоба, подходящи за дребни всекидневни вещи като ключове, солети, дъвки, носни или мокри кърпички, бутилка с вода, та дори и за малки непотребни хартийки и отпадъци.

раница Busquets Dolores
Основно отделение, достатъчно голямо за да побере всички необходими ученически учебници, папки, тетрадки, пособия и вещи и блок за рисуване или скицник – без да се ъгълчетата да се прегъват и второ отделение (от към гърба), което с по-малък обем, но пък е добре подплатено – с допълнителна омекотена част, подходящо за носене на лаптоп до 15″ (или други мобилни устройства).
Гърбът на раницата е с ергономична форма и има допълнителни уплътнения (омекотени области) и малка ръкохватка в горната част на раницата – за носене в ръка, а презрамките са регулируеми, с ергономична форма и добре подплатени (омекотени).
Дъното е подсилено и може да издържи теглото на пълна раница, а откъм гърба на раницата има допълнителна платка, чрез която може да бъде прикрепена към тролей, т.е. адаптивна към всички модели тролеи за раници.

Промоция на Ученическа раница Busquets Dolores Promesas 2020 с две отделения

раница Busquets Dolores

Размери: 30 x 45 x 15 см.
Материал: полиестер
Обем: 20 литра

С всеки един артикул от колекцията Dolores Promesas 2020 ще бъдете истинска модна икона.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled