ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Dealclub.de: Мултикукер Cecotec Mambo 10070. 30 функции

Рейтинг0
174.00 евро 349.00 евро Към Промоцията
Рейтинг0
174.00 евро 349.00 евро Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Dealclub.de: Мултикукер Cecotec Mambo 10070. 30 функции

  • Мултифункционален кухненски робот с 30 функции: нарязване, втечняване, пасиране, сотиране, смилане, пулверизиране, настъргване, претопляне, разбиване, приготвяне на кисело мляко, емулгиране, смесване, готвене, разбъркване, пара, поширане, конфи, месене, готвене на ниска температура, варене , поддържа топло, ферментира, SlowMambo, готви с прецизност градус по градус, на водна баня, бавно, без скорост и с турбо. Насладете се на приложението Mambo за смартфони с неограничен брой рецепти.
  • Кана от неръждаема стомана, подходяща за съдомиялна машина. Нулевата скорост ви позволява да готвите и пържите, без да се налага да регулирате скоростта. Иновативният Sofrito работи при по-висока температура, когато искате да го използвате за печене на храна. Ексклузивна лъжица MamboMix за месене. Каната е с вместимост до 3,3 литра. Кошница за приготвяне на до 4 препарата едновременно.

Мултикукер Cecotec Mambo

  • Интелигентната система за освобождаване на топлина варира от 0 до 10 нива и симулира традиционен огън с мек, среден или силен пламък. Мотор с двойна предавка, който безпроблемно използва мощността си както при високи, така и при ниски скорости. Време, скорост, температура, топлинна мощност и турбо могат да бъдат програмирани по желание.
  • Има двустепенен уред за пара с голям капацитет за неограничено готвене на пара. Има система за проверка на безопасността, една от най-модерните системи за безопасност за лесно поставяне и премахване на лопатите без риск.
  • Голям, много интуитивен цифров дисплей със сензорен контролен панел за по-добра използваемост. Има 10 скорости и регулируем таймер от 1 секунда до 12 часа. Температурата може да се регулира на етапи от 37 °C до 120 °C. Шпатула със силиконово покритие за лесно изваждане на цялата напитка от каната или разбъркване, ако е необходимо.

Dealclub.de: Мултикукер Cecotec Mambo 10070. 30 функции

Мултикукер Cecotec Mambo

30 функции
С неговите 30 функции можете лесно да приготвяте всякакви рецепти. Нарязване, нарязване, втечняване, кайма, задушаване, смилане, пулверизиране, настъргване, претопляне, разбиване, машина за кисело мляко, разбиване, емулгиране, блендиране, варене, разбъркване, задушаване, поширане, варене, месене, готвене на ниска температура, варене, запазване топло, ферментирало, SlowMambo, готви на етапи прецизно, готвене на водна баня, бавно готвене, нулева скорост и има турбо функция.

Интуитивно приложение
С интуитивното приложение Mambo можете да готвите цяла вселена от рецепти и да взаимодействате с робота в реално време. Разглеждайте и откривайте нови вкусове с повече от 200 сочни рецепти, запазвайте ги и управлявайте всичките си ястия от телефона си, когато пожелаете. Следвайте рецептите стъпка по стъпка, получавайте насочени известия по време на подготовката и пригответе вкусни ястия дори без никакви готварски познания. Има ръководство за Направи си сам, така че повечето експерти могат да конфигурират рецептата по свой вкус.

Максимална прецизност във вашите рецепти
Mambo 10070 съдържа високо прецизна везна, която претегля храната, която слагате в каната. Спестете място, време за почистване и спечелете удобство, като не се налага да използвате допълнително оборудване за това. Използвайте точните количества, особено в най-деликатните рецепти за печене.

Стоманена кана, подходяща за съдомиялна машина
Всичко е по-лесно с Mambo. Нейната кана от неръждаема стомана е с високо качество и е водоустойчива, така че съдомиялната машина ще свърши работата вместо вас, след като вашите рецепти са готови, тъй като тази кана е подходяща за бързо и лесно почистване в съдомиялна машина, като винаги премахвате остриетата предварително.

Кухня
без капак Една от най-забележителните характеристики на Mambo 10070 е така наречената „нулева скорост“. Гответе, варете или сотирайте без скорост, както бихте направили с тенджера или тиган. В допълнение, с предимството да готвите без капак, за да контролирате приготвянето по всяко време. Можете лесно да приготвите сочни спагети или вкусни пържени картофи.

Програма до 12 часа
Напълно персонализирана във всички параметри, за да предложи безкрайни възможности в ежедневното готвене. С таймера можете да програмирате от 1 секунда до 12 часа.

Обем на каната 3,3 литра
Перфектна за емулгиране, раздробяване, разбиване, пулверизиране и дори натрошаване на лед и с голям максимален капацитет до 3,3 литра, за да можете да приготвяте ястията си наведнъж, когато имате гости у дома.

Готвене с лъжица
Mambo е единственият многофункционален кухненски робот, който разполага с ексклузивната лъжица MamboMix, лъжица, разработена от Mambo, която заедно със супер мощния мотор, който използва мощността както при високи, така и при ниски скорости, е най-добрата комбинация от сила и нежност.

Онлайн общност
В допълнение към пълната книга с рецепти, която съдържа, Cecotec подготвя нови рецепти всяка седмица, които можете да следвате в онлайн платформата (YouTube, блог, приложение…), където гастрономите споделят и откриват безкраен брой рецепти.

Мотор с двойна
предавка Мотор с двойна предавка, който демонстрира безпроблемно работата си както при високи, така и при ниски скорости.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

→Как да пазаруваме евтино и качествено от чужбина

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled