ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725 QLED SMART TV ANDROID

Technomarket
Рейтинг0
999.00 лв 1199.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
999.00 лв 1199.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725 QLED SMART TV ANDROID

TCL QLED

Благодарение на съвременната технология Quantum Dot, този TCL телевизор осигурява истински кинематографичен цвят, направен от над милиард цветове и нюанси. Всички цветове, които кинокамерите могат да заснемат. Те дават възможност да се осигури ниво на възпроизвеждане на цветовете, детайлност и дълбочина, които са ненадминати от никой друг LED или OLED телевизор

ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725

4K HDR PRO

Цветове, които са ярки и реалистични, както и малки детайли. Комбинацията от 4K HDR PRO с квантова точка осигурява превъзходно изживяване с висок динамичен обхват (HDR) с истински цветове и прецизни детайли.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725

HDR MULTIFORMAT

Зашеметяващ HDR независимо от източника Има няколко подхода за получаване на най-доброто 4K HDR качество на картината на телевизора, включително HDR10, HDR HLG, HDR10+ и HDR DOLBY VISION. Всички те се поддържат от този телевизор TCL!

ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725

GAME MASTER PRO

Представете се като професионалист. Отдайте се на игра с най-плавното действие, най-ниската латентност и оптимални настройки на изображението за игри.

ONKYO ЗВУК С DOLBY ATMOS

Високоговорителите ONKYO, специално проектирани за чистота и прецизност на звука, осигуряват по-автентично Dolby Atmos звуково изживяване у дома.
ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725

DOLBY AUDIO И DTS HD

Звук за домашно кино. Насладете се на богато, плътно аудио, което предлага завладяващо, кинематографично аудио съраунд изживяване.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725

ANDROID TV

МTCL Android TV предлага лесно и неограничено удоволствие с най-добро качество. Google Home и Google Assistant* са включени в Android TV. Намерете най-новия филм, проверете резултата от голямата игра или загасете светлините – всичко това, без да напускате това, което гледате. Можете също да предавате съдържание директно на вашия телевизор с Android TV. Иновативни функции като бързо превключване на задачи, акаунти за много потребители и странични настройки гарантират, че любимият материал на всички членове на семейството винаги е отпред и в центъра.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725

HANDS-FREE GOOGLE ASSISTANT

Google Assistant Hands-Free: Чуйте гласа си! Android TV на TCL прави живота интелигентен и прост с подобрено гласово управление Hands-Free и Google Assistant. Някои езици и държави може да нямат гласово управление със свободни ръце или Google Асистент.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725

Ултра тънък безрамков метален дизайн 

Елегантен и първокласен дизайн без рамка. Няма рамка отпред за по-голям екран и повече от изображението, на което се наслаждавате. Тази идея за супер тънък дизайн е направена от истински метал, което я прави не само елегантна, но и издръжлива част от изработката, която ще се интегрира във Вашата всекидневна зона.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725

Централна стойка 

Премиум метален безрамков дизайн с централна стойка Функционалността се среща с производителност в перфектна хармония

ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725

Промоция на ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C725 QLED SMART TV ANDROID

Бранд:Tcl
Серия:C725
Цвят:Сребрист
Резолюция:3840X2160
Операционна система:Android
Смарт:Да
Wi-Fi:Да
Технология:Qled
Диагонал на екрана (см):139 см
Диагонал на екрана (inch):55 „
Качество на изображението:4K Uhd
Технология 3D:Не
Извит:Не
Цифров тунер:Да
Продукт:Телевизор

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled