ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Хладилник с фризер BOSCH KGN36VLED

Tehnomix
Рейтинг0
1179.00 лв 1499.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
1179.00 лв 1499.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Хладилник с фризер BOSCH KGN36VLED

СЕРИЯ | 4 СВОБОДНОСТОЯЩ ХЛАДИЛНИК С ФРИЗЕР С ОБЩ ОБЕМ 326 л. NoFrost. РАЗМЕРИ 186 x 60 cm. ВИД НА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА.

 • VitaFresh: запазва храната свежа за по-дълго в чекмеджета с контролиран климат при почти 0°C.
 • NoFrost: Постоянното циркулиране на сух въздух в хладилника с фризер не допуска натрупването на лед по стените и няма нужда от размразяване.
 • PerfectFit: поставете хладилника си плътно до стени и други уреди, за да спестите място.
 • LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда.
 • Автоматично супер замразяване: оптимално за замразяване на по-малко количество храна, като същевременно и предпазва замразените ви продукти от размразяване, благодарение на това, че открива повишаване на температурата и автоматично я понижава.
 • Полица EasyAccess: изтеглящ се стъклен рафт за още по-лесен достъп до продуктите в хладилника.

Хладилник с фризер BOSCH

Промоция на Хладилник с фризер BOSCH KGN36VLED

VitaFresh

Системата VitaFresh предлага идеалната среда за съхранение на всичките ви пресни храни благодарение на контрола на климата и температурата. Рибата и месото остават свежи по-дълго при температура около 0°C. Плодовете и зеленчуците се възползват от оптимизиран климат. Повече храна, на която да се наслаждавате и по-малка загуба.

Хладилник с фризер BOSCH

PerfectFit

Поставете хладилника без да имате ограничения. Благодарение на усъвършенстваната и уникална технология на кондензатор по цялата стена сега е възможно да поставите вашия хладилник без ограничения до стените на кухнята, тъй като не може да възникне конденз. Можете също така да поставите 2 уреда с долни фризера NoFrost един до друг, за да съхранявате до 1000 л нетен обем прясна храна!

Хладилник с фризер BOSCH

LED Осветление

LED лампите в хладилниците са напълно нова концепция за осветление за по-равномерно осветяване на интериора без отблясъци. LED лампите използват по-малко електричество от обикновените крушки за хладилник и светят до края на жизнения цикъл на уреда.

Хладилник с фризер BOSCH

Автоматично супер замразяване

Хранителните продукти трябва да бъдат замразени възможно най-бързо, за да се запазят витамините, хранителната стойност, външния вид и аромат. С автоматичната функция за супер замразяване можете да замразите по-бързо малко хранителни продукти, като същевременно предпазвате замразените си продукти от размразяване. Фризерът открива повишаване на температурата и автоматично я настройва, за да гарантира най-добрите условия за съхранение.

Хладилник с фризер BOSCH

Полица EasyAccess за лесен достъп

Когато хладилникът ви е пълен, е лесно да забравите нещо вкусно в задния ъгъл. Благодарение на дизайна на нашата полица EasyAccess виждате всички продукти в хладилника си само с един поглед. Издърпайте полицата към себе си и вземете каквото ви е необходимо – толкова е лесно. Изработена от стъкло, което не се разтрошава при удар, тази удобна полица е най-прекият път до точните съставки за следващото ястие.

Хладилник с фризер BOSCH

Отделни цикли на охлаждане

В уредите с отделни цикли на охлаждане хладилната и фризерната част могат да се контролират отделно за по-бързо охлаждане, като същевременно се предотвратява пренасянето на миризма. Лесните за използване електронни бутони позволяват индивидуално регулиране на температурата.

Хладилник с фризер BOSCH

Режим Ваканция

Когато функцията HolidayMode е активирана, температурата в хладилната секция е прибл. + 14°C а във фризера – прибл. -18°C, като по този начин се предпазва замразената храна и се предотвратява ненужния разход на енергия в хладилника.

Хладилник с фризер BOSCH

Функция супер охлаждане

Активирането на функцията SuperCooling преди да напазарувате ще намали за кратко температурата, за да поддържа вашите пресни покупки на правилната температура. Температурата се намалява чрез натискане на бутон (2 °C минимум). За да се избегне ненужния разход на енергия, функцията автоматично се превключва след приблизително 6 часа.

Хладилник с фризер BOSCH

Хладилник с фризер NoFrost

В живота има твърде много приятни неща, за да прекарвате време в размразяване на хладилника. Системата NoFrost поддържа постоянно движение на сух въздух в целия хладилник и фризер, което предотвратява натрупването на лед. Сбогувайте се с ледената епоха и забравете за досадното размразяване.

Хладилник с фризер BOSCH

 • Основен цвят на продукта Вид на неръждаема стомана
 • Панта на вратата Обръщаема надясно
 • Опции за панела на вратата Не е възможно
 • Вид дръжка на вратата вертикална интегрирана дръжка
 • No wall distance да
 • NoFrost: Постоянното циркулиране на сух въздух в хладилника с фризер не допуска натрупването на лед по стените и няма нужда от размразяване.
 • Вид на устройствата за настройка и сигнализация Предупредителен сигнал за неизправност; Предупредителен сигнал за отворена врата; Предупредителна сигнализация за фризера; Супер настройка на фризер; Супер настройка на хладилник; Температура за фризер; Температурен дисплей за хладилник.
 • Клас на енергийна ефективност E
 • Средно годишно потребление на енергия в киловат часа годишно (kWh / a) 238 kWh/годишно
 • Полезен обем охлаждане 237 l
 • Полезен обем замразяване 89 l
 • Въздушни шумови емисии 39 dB(A) re 1 pW
 • Клас на емисия на шум във въздуха C
 • Климатичен клас: разширен умерен; субтропичен; тропичен; умерен
 • Размери на уреда 1860 x 600 x 660 мм
 • Нето тегло 68 кг

Гаранция : 24 месеца

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled