ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Месечна Брошура Тмаркет: 29.09.2022 – 19.10.2022 г

T MARKET
Рейтинг0
Месечна Брошура Тмаркет Към Промоцията
Рейтинг0
Месечна Брошура Тмаркет Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Месечна Брошура Тмаркет: 29.09.2022 – 19.10.2022 г

Висококачествени продукти на достъпни цени.

 Може да се възползвате от атрактивни оферти и отстъпки

 Над 1800 продукта предлагани в T MARKET

Месечна Брошура Тмаркет

Месечна Брошура Тмаркет: 29.09.2022 – 19.10.2022 г

Верига супермаркети T MARKET е доверен партньор за практично пазаруване на своите клиенти в 58 малки и големи градове в цяла България. Във всички наши 105 физически магазина и онлайн магазин за София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник може да намерите голямо разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти, както и богат асортимент от нехранителни стоки.

Месечна Брошура Тмаркет

Веригата присъства на българския пазар от 2005 г., като за 17 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България. Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

В онлайн магазина на T MARKET може да бъде намерено богато разнообразие от висококачествени стоки на ниски цени. Там българското присъствие на стоки е 80%, а подкрепата на родните производители е съществена част от политиката на T MARKET още от създаването й у нас. На www.tmarketonline.bg всички в София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник могат да пестят време и усилия при ежедневното си пазаруване на хранителни стоки

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled