ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Battlefield 2042 (PS4)

Ozone
Рейтинг+1
49.99 лв 139.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
49.99 лв 139.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Battlefield 2042 (PS4)

Batttlefield 2042 е шутър от първо лице, който отбелязва завръщането към емблематичната военна поредица. Адаптирайте се и преодолейте динамично променящите се бойни полета с помощта на вашия отряд и авангарден арсенал. С поддръжка до 128* играча, Batttlefield 2042 предлага мащабно унищожение по целия свят. Насладете се на актуализирани и изцяло нови мултиплейър режими като Conquest, Breakthrough и Hazard Zone.

Бъдеще, разделено от войни – През 2042 г. екстремните метеорологични събития и конфликтите за ресурси изместиха баланса на глобалната сила. Съединените щати и Русия са на ръба на война, а в същото време се създават независими организации, известни като целеви групи. Борете се, за да определите бъдещето на тази мащабна и унищожителна война.

Масивни мултиплейър режими – За първи път в историята на Battlefield 128 играча ще могат да се присъединят към войната едновременно*. Този колосален брой ще предложи изцяло нови възможности и епични моменти. Сега повече от всякога усетете интензивността на войната, в мащабни битки, където всичко може да се случи.

*Мултиплейър режим до 128 играча се поддържа единствено от конзолите Xbox Series X, PlayStation®5 и PC. Версиите за Xbox One и PlayStation®4 са за 64 играча.

Battlefield 2042

Обширна и динамична среда – Потопете се още повече в грандиозната и мащабна война на седемте масивни карти. Всяко бойно поле има множество отделни бойни зони и допълнително пространство, което ще осигури по-разнообразен геймплей с превозни средства – танковете имат повече пространство за движение, а бойните самолети повече въздушно пространство за маневриране. На тези карти ще изпитате непрекъснато променящите се битки и предизвикателства в играта. Адаптирайте се в пясъчните бури на Катар, космическия център на Френска Гвиана и опустошителните торнада в джунглите на Южна Корея.

Съвременен арсенал – Разгърнете своето бойно творчество чрез разнообразен списък от авангардни оръжия и превозни средства, вдъхновени от близкото бъдеще на 2042 г. Призовете Рейнджър – роботизираното куче, създадено за битка, използвайте специалния пистолет, за да съживите член на вашия отряд от разстояние, използвайте куки, за да стигнете до нови места и още много.

Battlefield 2042

Специалисти – Изберете ролята си на бойното поле и сформирайте вашия отряд чрез новата система Специалисти. Въз основа на четирите класа на Battlefield, специалистите имат една уникална особеност и черта, но останалото е изцяло персонализируемо. Изборът и екипирането на вашия Специалист ще ви позволи да изградите полезни взаимодействия в отбора си.

Нови сезони = ново съдържание – Напредвайте в сезонната система на Battlefield 2042, която непрекъснато ще предоставя нови актуализации. Тематизираните разкази в режим Seasons ще ви донесат уникални оръжия, превозни средства и локации. Готови ли сте за война?

Промоция на Battlefield 2042 (PS4)

Тегло- 0.086 kg
Пъблишър- Electronic Arts
PEGI описание- Вулгарен език, Насилие, Онлайн
PEGI рейтинг- 16+
Месечни такси- PS Plus
Резолюция- 1080i, 1080p
Жанр- Първо лице, Шутъри
Аудио- Dolby Digital
Година на излизане- 2021
Месец на излизане- Октомври
Брой играчи- 1
Онлайн мултиплейър- 2-64

Battlefield 2042

Задължителна връзка към интернет- Да
Контролер- DualShock 4
Разработчик- EA Dice
Платформа- PS4
Издание- Стандартно
Език- Английски

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled