ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Praktis: 20% намаление на ВСИЧКИ налични продукти в магазините

Praktis
Рейтинг+1
20% намаление Към Промоцията
Рейтинг+1
20% намаление Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Praktis: 20% намаление на ВСИЧКИ налични продукти в магазините

Включи се в празнуването на 20-тата годишнина на Практис!
От 07.10.2022г. до 09.10.2022г ще имаш възможност да се възползваш от 20% намаление на ВСИЧКИ налични продукти в магазините ни – мебели за дома, машини и инструменти, бои, лакове, мазилки, отопление, ВиК, градинска техника, бойлери, мебели за баня и още куп други артикули!
Praktis
Praktis: 20% намаление на ВСИЧКИ налични продукти в магазините

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА

1.1. Организатор на Кампанията „20 ГОДИНИ PRAKTIS “ е „Мегадом“ООД, със седалище и адрес на управление: град София , ул. „Макгахан“ №66, ЕИК: 130105570.

1.2. Организаторът осигурява техническите и комуникационните средства за провеждане на Кампанията и осигурява промоционалните намаления по време на Кампанията.

ЧАСТ 2. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА

2.1 Кампанията се провежда във всички физически магазини PRAKTIS на територията на република България, както и на онлайн магазина – praktis.bg.

ЧАСТ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

3.1. Промоционалната кампания, се организира с рекламна цел за популяризирането на марките и продуктите, предлагани от Организатора и ще се проведе съобразно разпоредбите на тези Правила в периода от 08.00 часа на 07.10.2022 г. до 20.00 часа на 09.10.2022 г.. За онлайн поръчки кампанията продължава до 24.00 часа на 09.10.2022г.

Praktis

ЧАСТ 4. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

4.1. Официалните правила са изготвени и ще бъдат оповестени в съответствие с действащото българско законодателство. С тези правила се установяват условията за провеждане и прекратяване на кампанията „20 ГОДИНИ PRAKTIS“, както и кои стоки и услуги участват в Кампанията.

4.2. Организаторът предоставя промоционална отстъпка от 20 (двадесет) процента от общата стойност на всички налични стоки за срока на кампанията, освен изрично упоменати стоки и услуги, които не са включени в кампанията. Отстъпката се начислява при плащане на касата от стойността на касовия бон. Цените на стоките в онлайн магазина са крайни с начислена промоционална отстъпка.Отстъпката важи за всички налични стоки до изчерпване на количествата.

4.3. Отстъпката по време на кампанията не се комбинира с други промоции, талони и карти за намаления и не важи за артикули, които вече са на промоционални цени.

4.4. Организаторът си запазва правото едностранно да допълва или променя условията на Кампанията, в съответствие с тези Правила и закона, като е задължен незабавно и публично да оповести съответните допълнения и промени. Всяко решение на Организатора в хода на Кампанията, взето в съответствие с тези Правила и закона, ще се счита за окончателно.

4.5. Официалните правила се публикуват преди началото на Кампанията на сайта https://praktis.bg/gamerules за целия период на Кампанията.

4.6. На всички продукти, от промоционалната брошура за периода 19.09 – 09.10.2022, с намаление от 1% до 20% ще се начислява отстъпка от 20% на касата на физическите магазини. Продуктите с по-голямо намаление от 20% си запазват промоционалната цена от брошурата.

ЧАСТ 5. УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

В Кампанията участват всички налични продукти, предлагани в търговската мрежа на хипермаркети PRAKTIS, освен:

– Продукти участващи в други, вече съществуващи, промоции
– Продукти по каталог (само за физическите магазини)
– Продукти с покупка на кредит с 0% оскъпяване
– Продукти с покупка на отложено плащане по договор за стоков кредит
– Продукти, закупени с ваучери

В кампанията не участват услугите, предлагани в хипермаркети PRAKTIS.
Услугите „Безплатен транспорт“ и „Безплатен монтаж“ се преустановяват за срока на кампанията.
Изключение правят избрани артикули в онлайн магазина, които са отбелязани с етикет „Безплатен транспорт“!

Стоките закупени от онлайн магазина в периода на кампанията, е възможно да имат забавяне в предварително обявения срок на доставка.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled