ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Гейминг мишка Razer – Viper 8KHz, черна

Ozone
Рейтинг0
99.00 лв 199.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
99.00 лв 199.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Гейминг мишка Razer – Viper 8KHz, черна

Изправете се пред всеки ваш опонент с още по-голямо предимство, благодарение на мишката Razer Viper 8KHz, която изпраща до 8 пъти повече данни от стандартните гейминг мишки, като това намаля закъснението от 1 милисекунда на 1/8 и ви осигурява контрол без ограничения.

Гейминг мишка Razer

Прецизност 

Надградена с високоскоростно USB и оптични превключватели Razer от 2-ро поколение, Viper 8KHz не само ще ви помогне да се насладите на любимите игри, но и ще отразява абсолютната точност на всяко ваше движение – именно това, от което има нужда всеки геймър.

Бързина 

Razer HyperPolling Technology надминава индустриалния стандарт с до 8 пъти с истинска честота от 8000 Hz, която ви осигурява изключително ниска латентност и ви приближава до нивото на професионалист. Подобрена с още по-точна тактилна обратна връзка, всеки клик сега се чувства и звучи по-удовлетворяващо

Гейминг мишка Razer

Точност 

С водеща в индустрията точност оптичния сензор Razer Focus+, снабден с интелигентни функции, проследява дори най-финото движение и ви гарантира точност, която може да бъда решаваща за победата.

Изключително лека 

С тегло само от 71g, тази мишка ви дава още по-бърз и плавен контрол, който по никакъв начин не е причина за компромис в производителността. От своя страна Razer SpeedFlex кабелът е така проектиран, че да осигури максимална свобода при движения, като е изключително гъвкав, а в същото време с минимално съпротивление

Гейминг мишка Razer

Разширен контрол 

Благодарение на Razer Synapse 3, 8 програмируеми бутона ви позволяват достъп до макроси и вторични функции, които ще ви дадат предимството да управлявате някои от командите още по-бързо от самата мишка. От своя страна възможността да запазите до 5 различни профила, ви дава предимството да преминавате от игра в игра, без да има нужда всеки път да настройвате специфичните функции на бутоните.

Промоция на Гейминг мишка Razer – Viper 8KHz, черна

Марка- Razer
Вид продукт- Гейминг, Жични, Оптични
Модел сензор- Focus+
Тип връзка- Жичнa
Захват- Palm
Брой бутони- 8
Ергономичност- За лява и дясна ръка
Тип сензор- Оптичен
Тип на свързване- USB

Гейминг мишка Razer

Цвят- Черен
Тема- Razer
Интерес- Гейминг
Размер на продукта- 12.67 x 3.78 x 6.62 cm
Каталожен номер- RZ01-03580100-R3M1
Баркод- 8886419333135
Тегло- 0.105 kg
Гаранция- 24 месеца
Размер на опаковката- 10.5 x 17.5 x 5.4 cm
Честота- 8000 Hz

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРООМЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled