Изтекли

Call of Duty: Black Ops – Cold War (PS5)

Ozone
Рейтинг0
89.99 лв 159.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
89.99 лв 159.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Call of Duty: Black Ops – Cold War (PS5)

Call of Duty: Black Ops – Cold War ще потопи играчите в дълбините на Студената война и нейните геополитични битки в ранните години на 1980-та. В разтърсваща сингъл-плейър Кампания, играчите ще се спуснат в центъра на глобална конспирация с иконични герои като Woods, Mason и Hudson.

Иконичната Black Ops серия се завръща с Call of Duty: Black Ops – Cold War – директното продължение на оригиналната Call of Duty Black Ops, от която започна всичко.
Call of Duty: Black Ops – Cold War ще ви потопи в дълбините на Студената война и нейните геополитични битки в ранните години на 1980-та. Играчите ще се спуснат в центъра на глобална конспирация с иконични герои като Woods, Mason и Hudson, както и с нови тайни агенти, за да спрат заговор, плануван от десетилетия.

• Кампания – Никога нищо не е такова, каквото изглежда в разтърсващата сингъл-плейър Кампания, в която ще се срещнете лице в лице с исторически фигури и тежки истини, биейки се на световен мащаб, в локации като Източен Берлин, Виетнам, Турция, Съветското седалище на КГБ и още.

Call of Duty

• Мултиплейър – Вземете типичен за Студената война арсенал от оръжия и оборудване и ги използвайте в Мултиплейър режима на Call of Duty: Black Ops – Cold War. Участвайте в невъзможни операции като елитен таен агент, разполагайки с най-модерните инструменти на търговията измежду набор от разнообразни изживявания, започвайки от малки схватки и стигайки до безкомпромисна война, задвижвана от превозни средства.

Call of Duty

• Зомбита – Следващата еволюция на добре познатия Treyarch зомби режим, в който ще разкриете безсърдечни експерименти по време на Студената война, които поставят началото на ужасяваща нова зомби заплаха, от която може да бъдете част в кооперативен геймплей с приятели.

Call of Duty

Промоция на Call of Duty: Black Ops – Cold War (PS5)

Тегло- 0.082 kg
Група- Игри 18+
Пъблишър- Activision
Co-Op- Online
PEGI описание- Вулгарен език, Насилие, Онлайн
PEGI рейтинг- 18+
Резолюция- 1080i, 1080p, 720p
Жанр- Шутъри, Първо лице
Брой играчи- 1-2
Онлайн мултиплейър- 2-40

Call of Duty

Разработчик- Raven Software
Платформа- PS5
Издание- Стандартно
Език- Английски
Промоции- Видеоигри – промо, HALLOWEEN
Тема- Call of Duty
Размер на продукта- 17 x 2 x 14 cm
Размер на опаковката- 17 x 2 x 14 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled