ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Смарт часовник Garmin – Lily Sport, 34mm, 0.84″, златист/бежов

Ozone
Рейтинг+2
269.00 лв 459.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+2
269.00 лв 459.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Смарт часовник Garmin – Lily Sport, 34mm, 0.84″, златист/бежов

Смарт часовникът на Garmin от серията Lily е малък, но изключително ефективен и с много полезни функции. Той събира на малко, но удобно за вас място, цялата информация, която ви посочва пътя към здравословния начин на живот.

Lily е малък, модерен смарт часовник, с който следите вашите важни статистически данни за здравето, проследява крачките ви, съня, стреса и нивата на енергия, като в същото време не позволява да загубите връзката със смартфона си нито за миг.

Този стилен смарт часовник е първият по рода си от Garmin с компактен, 34-милиметров корпус и стилен обектив, които светват при докосване или завъртане на китката.

Смарт часовник Garmin

Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да можете да намерите най-добрите времена за активност и почивка. Часовникът постоянно следи пулса ви и може да бъде настроен да ви предупреждава, ако стане твърде висок или твърде нисък. С него разбирате дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден. Напомнянията за релакс дори ще ви подканят да направите кратка дихателна дейност, когато се чувствате стресирани.

През приложението Garmin Connect дамите могат да проследят менструалния си цикъл или бременността. Можете да запишете дневния прием на течности директно на часовника си. Възможно е дори да настроите напомняния за хидратация, да създавате цели и да преглеждате историята и напредъка си.

Използвайте Pulse Ox сензора, за да проверите наситеността на кислород в кръвта по всяко време през деня или през част от нощта, докато спите, за да видите колко добре тялото ви абсорбира кислорода.

Получете пълна картина на това как спите, с разбивка на вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън, както и Pulse Ox данни. С часовника получавайте имейли, съобщения и предупреждения директно на дисплея си, когато са сдвоени със съвместим смартфон.

Когато часовникът и телефонът Ви са сдвоени, можете да изпратите сигнал за помощ с вашето местоположение на живо до избраните от вас контакти.

Докато сте навън, Lily проследява крачки, изгорени калории, минути на интензивност и др. Свържете се с вашия съвместим смартфон, за да можете да получите точно проследяване по време на разходки и по-интензивни тренировъчни занимания на открито.

Garmin e разделил Lily на още два модела – Sport, който е с безел от алуминий и силиконова каишка и Classic – с безел от неръждаема стомана и с италианска кожена каишка.

Промоция на Смарт часовник Garmin – Lily Sport, 34mm, 0.84″, златист/бежов

Марка- Garmin
Каталожен номер- 010-02384-11
Баркод- 753759266431
Вид продукт- Часовници
Подходящ за- Спорт
Цвят- Златист, Розов
Размер на екрана (inch)- 1.00
Резолюция- 240 x 201

Смарт часовник Garmin

Технология на дисплея- LCD, TFT
Мрежови връзки- Bluetooth, GPS
Функции- Акселерометър, Известия от телефон, Изразходвани калории, Компас, Крачкомер, Пулсомер, Следи съня, Хронометър
Тегло- 0.19 kg
Размер на продукта- 3.45 x 1.02 x 3.45 cm
Размер на опаковката- 10 x 5 x 10 cm
Промоции- Black Friday топ оферти
Интерес- Спорт, Къмпинг и туризъм
Гаранция- 24 месеца

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled