ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Фритюрник Nuwave Airfryer Brio 6L

Tehnomix
Рейтинг+1
239.00 лв 326.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
239.00 лв 326.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Фритюрник Nuwave Airfryer Brio 6L

Nuwave Brio 6L 1800 WATT ДИГИТАЛЕН ЕЪР ФРАЙЪР AIR FRYER + СОНДА ЗА ТЕМПЕРАТУРА.

Airfryer 6L + Temperature Probe

NuWave – Brio 6L Фритюрник с горещ въздух Семеен размер (FAMILY SIZE) 6 литра вместимост, здравословно готвене без масло с иновативна технология за въздушен поток и просто цифрово управление и таймер Черен

Brio Air Fryer е произведен от NuWave appliances. Основана през 1993 г. от Jay S. Moon, NuWave е един от най-големите производители на кухненски уреди. Джей С. Мун работеше за LG appliances IBC USA, но напусна и започна собствен бизнес, за да създаде NuWave. По-късно през 1997 г. той създава амалгама от домашни продукти Hearthware със своята продуктова технология, за да може да създаде по-добри кухненски уреди за здравословно готвене. По-късно през 2014 г. името на компанията му се промени и стана днешното NuWave, LLC. Те постоянно произвеждат най-безопасните, здрави и ефикасни продукти за кухненска посуда от момента на тяхното създаване. Те са първите, които адаптират най-новите технологии и правят всичко възможно, за да ви осигурят отлично обслужване.

Фритюрник Nuwave

Тяхната философия е „Живей добре за по-малко“ и тя е отразена върху всичките им продукти. И това е причината дори Air Fryer NuWave Brio да е един от най-икономически ефективните и достъпни въздушни фритюрници за всички. Въздушният фритюрник NuWave Brio е комбинация от иновативна упорита работа и артистичен дизайн, които се обединяват, за да създадат такъв брилянтен кухненски уред. Нека открием повече за неговите спецификации и функции в следващата част на този преглед.

По-здравословна кухня – няма нужда да добавяте масло или мазнини
По-бързо готвене – Прецизна технология за въздушен поток
Интелигентни цифрови контроли – за по-лесно използване и прецизно готвене
Равномерно разпределение на топлината – по-добри резултати за по-малко време
6 предварително зададени функции за картофени чипсове, замразени картофи, самородки, пържола, пилешко месо и риба
Подвижна тава за съдомиялната машина и голяма 3-литрова кошница за храна

По-здравословна кухня – без допълнителни масла или мазнини
Без нужда да добавяте масла или мазнини, цифровият въздушен фритюрник NuWave Brio е най-здравословният начин за приготвяне и наслада на пържени храни без угризения и водене на по-здравословен начин на живот.

Фритюрник Nuwave

По-бързо готвене – Прецизна технология за въздушен поток
Тайната за постигането на перфектни пържени храни във фритюрника Nuwave Brio е благодарение на прецизната технология на въздушния поток, способността му да разпределя топлината равномерно във вашата храна, като в същото време минимизира колебанието на температурата.

Многостранно готвене – печене, печене, препичане, задушаване и пържене
Цифровият въздушен фритюрник NuWave Brio ви позволява да се насладите на всичко – от пържено пилешко месо до картофи пържени картофи и лук, без да накисвате нездравословни мазнини и олио. Можете да печете, печете, препечете, пара и запържете, всичко в едно устройство и много лесно за използване.

Интелигентни цифрови контроли за лесно използване и прецизно готвене

Фритюрникът Nuwave Brio ви позволява да готвите между 40 и 200 градуса по Целзий и с цифровия LCD екран не е необходимо да гадаете с каква температура готвите благодарение на възможността да регулирате температурата на готвене само на 5 градуса.

Само с едно докосване предварителното нагряване се активира за точна температура на готвене
Функцията „Preheat“ гарантира, че цифровият въздушен фритюрник NuWave Brio достига желаната температура преди да започне да готви и е идеалният избор за храни, които изискват по-хрупкав завършек, като замразени закуски или чипс.

Само с едно докосване се активира бърз старт за лесно готвене
Бутонът „Старт / Пауза“ е настроен да се готви на 180 градуса по Целзий за 10 минути за лесно и удобно готвене с едно докосване. Може да се използва и за прекъсване или възобновяване на процеса на готвене на фритюрника NuWave Brio.

Включени рецепти, които мотивират готвенето
Включва 30 вкусни рецепти и ръководство за температура, които да ви помогнат да използвате максимално цифровия фритюрник за въздух NuWave Brio. Освен това почти всички части са безопасни за миене на съдове, което прави почистването много по-лесно.

Фритюрник Nuwave

Промоция на Фритюрник Nuwave Airfryer Brio 6L

 • Тип монтиране Стандартно
 • Употреба Домашна
 • Тип пържене С горещ въздух
 • Брой кошници 1
 • Захранване Мрежово
 • Мощност 1800 W
 • Капацитет храна 6 кг
 • Тип контролен панел Тъч скрийн
 • Брой програми 6
 • Материал корпус Пластмаса
 • Защитни функции Автоматично изключване
 • Специални функции Индукционна нагревателна система
 • Цвят Черен

Гаранция : 24 месеца

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled