ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

ПРАХОСМУКАЧКА-РОБОТ ROWENTA RR7375WH X-PLORER S50 ANIMAL

Technomarket
Рейтинг0
379.00 лв 679.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
379.00 лв 679.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ПРАХОСМУКАЧКА-РОБОТ ROWENTA RR7375WH X-PLORER S50 ANIMAL

Гаранция за системно почистване

Прахосмукачката- робот Rowenta X-PLORER Serie 50 е удобно решение за автоматично почистване на дома без вашата намеса. Тя с лекота достига навсякъде, където имате нужда от нея, докато вие си почивате. Технология „4 В 1“: две странични четки събират праха от ъгли и труднодостъпни области, BLDC  мотор за надеждно засмукване, централна четка Animal Turbo Brush за замърсявания и косми от животни, и Aqua Power System за измиване на настилките. Интелигентна навигация Smart Exploration 4.0 с технология с жироскоп и инфрачервени сензори за ефективна и изключително прецизна навигация. Безплатното приложение Rowenta Robots (за iOS и Android) с изключително интуитивен удобен за потребителя интерфейс, коеот ви помага лесно да създадете график, както и да се свържете с гласов асистент като Amazon Alexa и Google Асистент.

РОБОТ ROWENTA RR7375WH

Гаранцията за автоматично почистване в дълбочина, а повече удобство
Подобрената технология осигурява системна навигация – подобрен жироскоп, сензори за падане и инфрачервени сензори – за удобно автоматично почистване, което обхваща всеки инч от вашия дом с пълна лекота
РОБОТ ROWENTA RR7375WH
4-в-1 почистване
Две странични четки почистват ъглите и труднодостъпните области, четката Animal Turbo Brush се справя с космите от животни и по-едрите замърсявания, BLDC моторът осигурява надеждна смукателна мощност, а системата Aqua Power се грижи за мокото почистване на настилките.
РОБОТ ROWENTA RR7375WH
Почистващо действие „4 в 1“
Пълен пакет с аксесоари, предлагащи лесно почистване за собствениците на домашни любимци – Animal Turbo Brush за премахване на козината и Animal Scrub Mop за справяне с упоритите петна.
РОБОТ ROWENTA RR7375WH
Високоефективна батерия
Дълготрайната батерия покрива до 120 квадратни метра с едно зареждане, а когато дойде време за презареждане, роботът автоматично се връща в докинг станцията си.
РОБОТ ROWENTA RR7375WH
3 режима на почистване
Три разнообразни режима на почистване: Системно: интелигентна навигация, управлявана от жироскопа, за пълно покритие, което не пропуска нито едно кътче. На място: движение по спирала от стартова точка, идеално за почистване на конкретна област. Следвайки стените: почиства специално по дължината на стени и первази
РОБОТ ROWENTA RR7375WH
Тих режим на работа
Настройте нивото на мощност според вашите нужди и активирайте Eco Mode за ефективно почистване при пълен комфорт, при ниво на звука само 65 dB (A) – ниво, което е едва над ежедневния разговор.
РОБОТ ROWENTA RR7375WH
Промоция на ПРАХОСМУКАЧКА-РОБОТ ROWENTA RR7375WH X-PLORER S50 ANIMAL
Функция моп-
Вместимост воден резервоар-
Работа с едно зареждане-
Включени аксесоари-
Тип почистване-
Капацитет на контейнера-
Продукт- Прахосмукачка-Робот
Напрежение (V)-
Захранване-
Навигац-я-
Цвят-
Бранд- Rowenta

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled