ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Saturn.de: SAMSUNG SM-R190NZKAEUD GALAXY BUDS PRO, слушалки за поставяне в ушите Phantom Black

Рейтинг0
69.00 евро 229.00 евро Към Промоцията
Рейтинг0
69.00 евро 229.00 евро Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Saturn.de: SAMSUNG SM-R190NZKAEUD GALAXY BUDS PRO, слушалки за поставяне в ушите Phantom Black

Завладяващо звуково изживяване

Двупосочната звукова система на Samsung Galaxy Buds Pro пренася най-фините детайли на звука с 11 мм високоговорител за ниски честоти и 6,5 мм високочестотен високоговорител и гарантира естествено, както и зашеметяващо изживяване при слушане благодарение на коаксиалното разположение. Интегрираните басови канали на високоговорителите оптимално закръглят звуковия спектър

SAMSUNG SM-R190NZKAEUD

Интелигентно шумопотискане…

Просто блокирайте нежелания околен шум – активното шумопотискане на Galaxy Buds Pro гарантира необезпокоявано аудио удоволствие. Изключително интелигентен: Когато режимът за разговор на приложението Galaxy Wearable е активиран, потискането на шума може да бъде изключено за кратко, например, за да направите поръчка и да разберете отговора на другия човек.

¹Изисква активиране на режим на разговор чрез приложението Galaxy Wearable. В приложението можете да посочите след колко секунди тишина режимът да се деактивира отново (5, 10 или 15 секунди).

SAMSUNG SM-R190NZKAEUD

…или активно възприемане на заобикалящата среда

Дори без активно потискане на шума, Galaxy Buds Pro със своя затворен дизайн осигуряват плътна защита срещу смущаващи шумове. За желано ситуационно възприятие – например в трафик – интензитетът на околния шум може да се увеличи на етапи с до 20 dB в околния режим.

SAMSUNG SM-R190NZKAEUD

Сигурно прилягане и удобен комфорт при носене

Перфектни за свободното време и фитнес програми: Освен оптимален звук, слушалките, разбира се, трябва да са и удобни за носене. Благодарение на новоразработената си форма с гъвкави възглавнички за уши, Samsung Galaxy Buds Pro се адаптират индивидуално към ушната мида и гарантират перфектен комфорт при носене в продължение на много часове.

SAMSUNG SM-R190NZKAEUD

Сила за цял ден

Наслаждавайки се на телефонни разговори, музика и филми – с време на работа до осем часа² с едно зареждане, Galaxy Buds Pro лесно прекарват деня, с активирана функция ANC се постигат до 5 часа³ време на работа.

Ако е необходимо, слушалките могат да се зареждат индуктивно в кутията за зареждане. Когато е напълно зареден, това осигурява до 18 часа допълнителни енергийни резерви за Galaxy Buds Pro за няколко сесии на зареждане.³

² Изисква функцията ANC и Bixby Voice Wake-up да бъдат деактивирани.

³Постигнато при вътрешно тестване с активиран ANC или Bixby Voice Wake-up. Точният живот на батерията може да варира в зависимост от индивидуални фактори като сила на звука, качество на Bluetooth връзката с устройството за възпроизвеждане и температурата на околната среда. Калъфът за зареждане може да осигури до допълнителни 18 часа възпроизвеждане.

SAMSUNG SM-R190NZKAEUD

IPX7⁴ водоустойчив

Пеене под дъжда – няма никакъв проблем със Samsung Galaxy Buds Pro. Благодарение на тяхната защита IPX7⁴, те са нечувствителни към водни пръски и дори оцеляват при кратки гмуркания.

⁴ Защита срещу постоянно потапяне на 1 m дълбочина на водата за 30 минути и само в чиста вода. Няма защита срещу солена вода и други течности, особено сапунена вода, алкохол и/или нагрята течност. Това се отнася само за слушалките, а не за кутията за зареждане.

SAMSUNG SM-R190NZKAEUD

Интелигентно превключване между вашите устройства

Напълно съвместим: Освен със смартфона, Galaxy Buds Pro може лесно да се свързва и с други устройства чрез Bluetooth. Автоматично превключване между съвместими устройства⁵ без повторно сдвояване. Например, с Galaxy Buds Pro в ушите си, можете да гледате филм на съвместим таблет, да отговорите на повикване на вашия съвместим смартфон и след това да се обадите директно през слушалките.

⁵ Изисква използването на съвместими смартфони и таблети Galaxy с Android 11 и OneUI 3.1, крайните устройства трябва да бъдат регистрирани със същия акаунт в Samsung.

SAMSUNG SM-R190NZKAEUD

Saturn.de: SAMSUNG SM-R190NZKAEUD GALAXY BUDS PRO, слушалки за поставяне в ушите Phantom Black

технически характеристики
Вид продукт- слушалки
вариант за носене- в ухо
Подходящ за- Галактика
предаване на сигнал- безжична, истинска безжична
Аудио кодек– AAC, SBC
Шумопотискане- активен (ANC)
Обзавеждане
Bluetooth версия- 5.0
Bluetooth профили- Bluetooth® 5.0, възможност за много точки
Специални функции- Автоматичен режим на разговор, Автоматично превключване на устройства (5), Автоматично разпознаване на носене, Автоматично изключване, когато не се използва, Околен режим, IPX7 (4), Гласов асистент с опция за гласово активиране (BixbyVoice), Режим на игра
захранване
Максимално време на работа- 5 часа
Калъф за зареждане тип батерия/акумулаторна батерия- Литиево-йонна
Капацитет на батерията на кутията за зареждане- 472mAh
Кутия за зареждане максимално време на работа- 13 часа
основни характеристики
тегло на кутията за зареждане- 45гр
Ширина на кутията за зареждане- 50 мм
Височина на кутията за зареждане- 27,8 мм
Дълбочина на кутията за зареждане- 50,2 мм
Височина- 20,5 мм
дълбочина- 20,8 мм
Тегло (според производителя)- 6.3g
тегло- 6.3g
Цвят (според производителя)- Phantom Black
Обхват на доставка- Galaxy Buds Pro, кутия за зареждане, силиконови подложки за уши в 3 различни размера, USB Type-C кабел за зареждане, ръководство за бърз старт
Артикулен номер на производителя- SM-R190NZKAEUD

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

→Как да пазаруваме евтино и качествено от чужбина

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled