ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Intermatrak: До -75% намаление

Рейтинг0
До -75% намаление Към Промоцията
Рейтинг0
До -75% намаление Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Intermatrak: До -75% намаление

ПРИМЕРИ

МАТРАК PLATINUM DREAM

Матрак Sleepmode Platinum Dreams е най-висок клас, луксозен матрак покриващ най-високите критерии за комфорт и качество на използваните материали и всичко това на разумна цена.
Sleepmode Platinum Dreams е матрак за всеки, който не е склонен на компромис относно качеството на съня си.
Съставен от горен слой вискоеластична профилирана мемори пяна, осигуряваща приятен масаж и несравним комфорт и основно ядро от ортопедична Sonnocell пяна с най-висока плътност, нареждат този матрак в топ класацията по удобство и ортопедичност.
Калъфът на Sleepmode Platinum Dreams е израбтен от хипоалергенен, антибактериален, обработен с Aloe Vera висококачествен текстил, който има успокояващ тялото ефект. 3D дишащата лента по цялата обиколка на матрака, осигурява постоянно проветрение на ядрото, което възпрепятства задържането на влага и образуването на мухъл и неприятни миризми.
Лускозният дизайн се допълва от двете сатенени ленти по протежението на матрака.

стара цена: 1315 лв.

Цена:289лв

Intermatrak

Интерматрак е фирма с дългогодишен опит в обслужването на клиенти и предлагането на решения за комфортен и здравословен сън. Ние не сме просто марка, ние сме ваш приятел с професионален и мотивиран екип, който е готов да отговори на всички ваши въпроси. Нашата мисия е да помогнем на вас за един по-качествен сън. Всеки един от нас прекарва средно 23 години в сън, което ни води до мисълта, че матрака е един от най-важните елементи в нашия дом. Ние ще ви помогнем да се събуждате отпочинали, заредени с енергия и да имате все по-пълноценни и позитивни дни.

Intermatrak

Intermatrak: До -75% намаление

  • Марките, които можем да ви предложим: Ted – Bed, Magniflex, Нани, Mollyflex, Paradise, РосМари, Матраци Блян, Матраци Класик, BRN, Матраци Латекс, Хегра, Happy Dreams, SM metal, Linea, Wake up, Матраци Viki, Stepin2nature, Senveo, Stearns & Foster, Tempur, Sealy, Ирим, Dream on, Saltex, Dormia, Мебели Камбо, Puffy, Smart Homes, Love case, Rakla, White Boutique.
  • С това разнообразие от марки и стремежа ни да можем да ви предложим все повече артикули и все по-високо качество, ние разполагаме с над 2000 продукта в нашият сайт.
  • Разполагаме с два шоурум във гр. Варна и гр. София, като във всеки от тях може да видите над 100 модела матраци, над 150 модела възглавници и над 200 различни модела аксесоари. Шоурумът ни е разположен на над 250 кв. м. площ в модерен Търговски център с приветлив и професионален екип.

Intermatrak

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled