ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Metro Exodus: Complete Edition (PS5)

Ozone
Рейтинг0
34.99 лв 79.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
34.99 лв 79.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Metro Exodus: Complete Edition (PS5)

Изживейте върховното и пълно пост- апокалиптично приключение и открийте един красив, но враждебен свят в епичния шутър Metro Exodus: Complete Edition. Впуснете се в двете вълнуващи DLC-та и се насладете на подобрената графика с 60 кадъра в секунда.

Metro Exodus: Complete Edition включва:

  • Metro Exodus – игра;
  • Sam’s Story – DLC;
  • The Two Colonels – DLC.

Metro Exodus

Годината е 2036.

Четвърт век след като ядрената война опустоши Земята, няколко хиляди оцелели все още се борят за животите си в тунелите на метрото под руините на Москва.

Те се изправиха срещу отровни елементи, воюваха с мутирали зверове и паранормални ужаси, и пострадаха от пламъците на гражданската война.
Но сега, в ролята на Artyom, ти трябва да избягаш от метрото и поведеш група от Spartan Rangers на невероятно континентално пътешествие през пост-апокалиптичната Русия в търсене на нов живот на Изток.

Изследвай необятната руска пустош и следвай вълнуващата история, която обхваща цяла година, през пролетта, лятото и есента до дълбините на ядрената зима.

Вдъхновена от пост-апокалиптичните романи на руския писател Дмитрий Глуховски, играта Metro Exodus продължава историята на Artyom в най-доброто Metro приключение създавано някога.

Metro Exodus

  • Впусни се в невероятно пътешествие – Качи се на борда на Aurora, силно модифициран парников локомотив, и се присъедини към шепа оцелели, търсещи нов живот на Изток.
  • Изживей Sandbox Survival – Увлекателна история свързваща заедно класическия Metro геймплей с нови, огромни нелинейни нива.
  • Красив, враждебен свят – Открий пост-апокалиптичната руска пустош, оживена с динамично променящо се време и сурови предизвикателства, които се крият в настъпващата нощ или изгряващото утро.
  • Смъртоносна битка и стелт – Търси и събирай материали, за да поддържаш твоя арсенал от ръчно изработени оръжия и предизвикваш враговете си във вълнуващи тактически битки.
  • Твоите решения определят съдбата на другарите ти – Не всички твои спътници ще оцелеят в пътуването. Всяко твое решение има последствия.
  • Потапяща атмосфера – Трептяща свещ в тъмнината, дрезгаво задъхване, когато твоят противогаз замръзва, ревът на мутант, носещ се по вятъра – Metro ще те потопи, погълне и ужаси както никоя друга игра…

Metro Exodus

Промоция на Metro Exodus: Complete Edition (PS5)

Тегло- 0.085 kg
Група- Игри 18+
Пъблишър- Deep Silver
PEGI описание- Вулгарен език, Насилие
PEGI рейтинг- 18+
Резолюция- 1080i, 1080p, 4K
Жанр- Първо лице, Шутъри
Аудио- Dolby Digital
Година на излизане- 2021
Месец на излизане- Юни
Брой играчи- 1

Metro Exodus

Контролер- DualSense
Разработчик- 4A Games
Платформа- PS5
Издание- Специално
Език- Английски
Промоции- Видеоигри – промо, Коледа
Акценти- Най-продавани игри за 2022
Размер на продукта- 17.5 x 1.5 x 13.5 cm
Размер на опаковката- 17.5 x 1.5 x 13.5 cm
Баркод- 4020628696702
В комплекта- Дисков носител

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled