ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Кухня Kring Ikast, 240x195x60см, Включен механизъм за меко затваряне, Античен бор

Emag
Рейтинг+1
576.99 лв 1029.99 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
576.99 лв 1029.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Кухня Kring Ikast, 240x195x60см, Включен механизъм за меко затваряне, Античен бор

Комплектът се състои от окачен и долен шкаф. Долната част на мебелите е съставена от шкафове. Именно благодарение на тези тела всичко ще има своето утвърдено място. Кухненските мебели KRING IKAST са изработени от здрава ламинирана плоскост, в универсални цветове, което значително улеснява аранжирането на кухненското пространство.

Кухня Kring Ikast

  • топлоустойчив плот 28мм;
  • 16мм ПДЧ, 0,45мм кант;
  • Врати ПДЧ 18мм с ABS кант 1мм, МДФ шперплат 3мм, метални аксесоари, панти с демпферно затваряне, плъзгачи за чекмеджета;
  • декоративни аксесоари, печка, абсорбатор, мивка, батерия, светодиоди и други орнаменти не са включени в пакета

Кухня Kring Ikast

4 окачени тела: Окачено тяло с 1 врата с демпфер и повдигане с телескоп, дължина 60см, ширина 28см, височина 55см с ПДЧ врата с 1мм ABS кант в цвета на предницата. Под това тяло може да се монтира телескопичен капак. Окачен корпус с 2 врати и рафт в средата: дължина 60см, ширина 28см, височина 60см с врати ПДЧ 18мм с кант 1мм, много устойчив на механични удари с леко заоблени ръбове (радиус 1мм) приятен на допир. 40 см окачено тяло с врата с дължина 40 см, ширина 28 см и височина 60 см. Окачено тяло от 80 см, дълбочина 28 см, височина 60 см.

4 долни модула: Мивка с 2 врати: 80 см дължина, 47 см ширина, 85 см височина. Топлоустойчив плот с дебелина 28 мм. Можете да използвате мивката, вградена в плота или апликирана върху маската. Корпус с дължина 40см с рафт в средата: дължина 40см, ширина 47см, височина 85см с врата ПДЧ 18мм с ръб 1мм дебелина. Корпус на фурната с дължина 60 см, дълбочина 47 см и височина 85 см. Корпус 60см с 2 врати на панти с демпфер, дължина 60см, дълбочина 47см, височина 85см с рафт по средата.

Всички врати са с панти с включена в пантата демпферна система.

Термоустойчивият работен плот се състои от 2 равни части, които са свързани заедно с 3 много устойчиви метални съединителя.

Къщата ви трябва да бъде безопасно място за цялото семейство, поради което е необходимо да фиксирате както горния, така и долния корпус към стената

Кухня Kring Ikast

Вратите и предната част на чекмеджетата могат да се избърсват с чиста кърпа или мека кърпа, напоена с вода и неабразивен препарат или сапун, ако е необходимо.

Отгоре се избърсва с чиста кърпа. За да предотвратите трайни петна по плота, избършете всички замърсявания или разляти течности с мека кърпа, напоена с вода и мек препарат за съдове.

Трябва да се избягва използването на абразивен прах, метални гъби, твърди или остри инструменти, които могат да надраскат мебелите

Кухня Kring Ikast

Продуктът се доставя в 5 опаковки. Както горното, така и долното тяло имат съединителни винтове за закрепване между тях за идеално позициониране в кухненското пространство. При доставка се препоръчва да проверите реда на пратките според номерацията от производителя (1/5 2/5 3/5 4/5 5/5) и целостта на пратките.

За оптимални резултати се препоръчва сглобяването да се извършва от лице с умения в това отношение. За повече подробности, моля, направете справка със схемата за сглобяване, свързана с продукта в описанието.

Кухня Kring Ikast

Промоция на Кухня Kring Ikast, 240x195x60см, Включен механизъм за меко затваряне, Античен бор

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт- Комплект кухненски мебели
Съдържание на комплекта- 4 x Окачено тяло 4 x Долни корпуса
Брой врати- 10
Брой чекмеджета- 1
Ключови характеристики- Soft close Включен плот
Колекция- Ikast
Цвят- Античен бор

ДЕТАЙЛИ МАТЕРИАЛ

Материал- MDF ПДЧ
Тип фронтове- ПДЧ
Тип на ръба- ABS

РАЗМЕРИ

Обща дължина на горната част на тялото- 240 cm
Обща ширина на горната част на тялото- 240 cm
Дебелина плот- 28 мм
A felső testek teljes szélessége- 28 cm
Обща ширина на долните тела- 60 cm
Дебелина на материала- 16 мм
Обща височина на горната част на тялото- 60 cm
Обща височина на долните тела- 85 cm
Дебелина на предния материал- 18 мм

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled