ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Сушилня Slim Beko B3T67230, 7 кг, Клас A++, Термопомпа, SteamCure, Hygienic Dry, OptiSense, Recycled Dry, Бял

Emag
Рейтинг0
829.99 лв 1209.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
829.99 лв 1209.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сушилня Slim Beko B3T67230, 7 кг, Клас A++, Термопомпа, SteamCure, Hygienic Dry, OptiSense, Recycled Dry, Бял

SteamCure™

Насладете се на усещането за освежени дрехи! Когато носите дрехи само веднъж, дори и да не са мръсни, те могат да имат миризма или дори гънки. Няма смисъл да ги перете отново на пълна програма, но бързото пране може да бъде идеалното решение за освежаване на дрехите ви. Сушилните SteamCure премахват нежеланите миризми и гънки, без да е необходимо пране с пълна програма. Парата освежава прането, за да можете да се насладите на чисти и свежи дрехи!

Сушилня Slim Beko B3T67230

RecycledDry™

Всичко, което правите, има по-голямо въздействие върху планетата, отколкото си представяте: от избора на храна, кола или сушилня. Сушилните Beko RecycledDry™ използват 2420 тона рециклирана пластмаса за производството на пластмасови компоненти, като същевременно поддържат същата издръжливост и производителност, докато планетата става по-чиста.

Сушилня Slim Beko B3T67230

Time Program/SteamCure

Дрехите, носени ежедневно и без петна, могат да бъдат освежени благодарение на парата, която премахва неприятните миризми и същевременно помага за намаляване на гънките. За да използвате програма Time Program/SteamCure, добавете вода в резервоара вътре в барабана на сушилнята и изберете желаното време. Препоръчително е да използвате програмата за максимум 6 артикула сухи дрехи за 50 минути, за да елиминирате ефективно миризмите.

Сушилня Slim Beko B3T67230

Eco Gentle™ – Heat Pump

Технологията на сушилните Beko с термопомпа ви помага да пестите енергия. Eco Gentle Heat Pump ви позволява да съхранявате топлия въздух и да го рециркулирате, като дрехите се сушат при ниска температура, така че ще се наслаждавате на живите цветове на дрехите си по-дълго. Затвореният кръг с термопомпа е най-ефективен в процеса на сушене в сравнение с конвенционалните модели.

Сушилня Slim Beko B3T67230

Optisense ®

Технологията оптимизира етапа на сушене чрез сензорите за температура и влажност, така че можете да изберете степента на сушене на дрехите си. Сушилнята ще се изключи автоматично, когато нивото на сушене на дрехите е желаното. В допълнение, специалният сензор за откриване на спада на напрежението предпазва и удължава живота на сушилнята.

Hygienic Drying

Искате ли допълнително хигиенизиране на дрехите си? Програмата Hygienic Drying се препоръчва за сушене на детски дрехи, бельо или кърпи, които ще бъдат дезинфекцирани веднага след изпиране.

Сушилня Slim Beko B3T67230

Aquawave 

Благодарение на специалния дизайн на барабана, технологията Aquawave създава оптимални и ефективни условия за сушене, без движения, които биха могли да повлияят на тъканта. Уникалният контур на барабана и формата на остриетата позволяват плавно движение на прането по време на сушене, имитирайки естествения ритъм на вълните. По този начин любимата ви риза ще изглежда като нова всеки път, когато се изсуши.

Сушилня Slim Beko B3T67230

Промоция на Сушилня Slim Beko B3T67230, 7 кг, Клас A++, Термопомпа, SteamCure, Hygienic Dry, OptiSense, Recycled Dry, Бял

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт- Сушилня с термопомпа
Тип монтиране- Стандартно
Тип зареждане- Предно
Тип контролен панел- Механичен Дигитален
Брой програми- 15
Енергиен клас- Енергиен клас A++ от гама A+++ до D
Ефективност на кондензацията- Клас B
Цвят- Бял
Дълбочина- 54.3 cm
Ширина- 59.7 cm
Височина- 84.6 cm
Тегло- 39.5 Kg

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Захранване- Електричество
Капацитет на зареждане- 7 Kg
Ниво на шум- 64 dB
Отваряне на люк- Дясно

ПРОГРАМИ & ФУНКЦИИ

Специални функции- Сензор за влажност
Функции- Отложен старт Вътрешно осветление Настройка на нивото на сушене Buzzer Заключване за деца Автоматичен анти-сифон Показване на оставащото време за сушене Box in Box Shape Drum Light
Технологии- OptiSense Aquawave Eco Gentle SteamCure RecycledDry

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled