Изтекли

Перална машина Bosch WAU28RH0BY

Techmart
Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Перална машина Bosch WAU28RH0BY

Пералнята Серия | 6 със система AntiStain премахва надеждно най-често срещаните петна с лекота и без предварителна обработка.

  • Функцията AntiStain – безупречно отстранява четири от най-разпространените видове петна.
  • EcoSilence Drive™ – пералня с изключително ефективен и здрав мотор.
  • Най-добър енергиен клас А: пестете енергия с най-ефективния клас А.
  • SpeedPerfect – перфектно почистване до 65% по-бързо*.
  • Vario барабан: щадящо и ефективно пране благодарение на уникална структура на барабана.

Перална машина Bosch WAU28RH0BY

Функцията AntiStain

Със системата AntiStain Removal вашата пералня или пералня със сушилня с лекота се справя с четири вида упорити петна. Тя автоматично регулира температурата, движението на барабана и времето за накисване, така че безпроблемно отстранява до четири от най-упоритите видове петна напълно автоматично. Това е съвършеният начин да премахнете петна от масло или олио, трева, червено вино и кръв.

Клас на енергийна ефективност А

Използвайки енергоспестяващи домакински уреди, вие спестявате ценни ресурси. Ето защо трябва да вземете предвид ниските стойности на консумация на енергия и вода, когато купувате домакински уред. Енергийният етикет определя класа на ефективност, нивото на шума, капацитета, консумацията на енергия и вода на съответния уред. Най-съществената промяна в новите енергийни етикети е премахването на енергийната ефективност плюс от класове като например A+++. Новите класове на ефективност ще бъдат от А до G за перални машини. Благодарение на нашата високоефективна система за пестене на енергия, нашите перални машини Bosch достигат най-добрия енергиен клас А при всяко пране и без компромис с резултатите

Перална машина Bosch WAU28RH0BY

EcoSilence Drive™

Не позволявайте шумът из къщата да наруши уюта у дома. Ключът към спокойствието е моторът EcoSilence Drive™, който създадохме за нашите впечатляващо тихи перални машини. Този безчетков, енергийно ефективен мотор намалява триенето и не само работи тихо, но е и с изключително дълъг живот.

Перална машина Bosch WAU28RH0BY

SpeedPerfect

Времето е важно за всички. Затова създадохме SpeedPerfect – решението, което намалява времето за изпиране с до 65%*, без компромис с резултатите. Функцията SpeedPerfect може да се използва заедно с повечето програми, както и с всеки обем пране и видове материи. Изберете например програмата Mix заедно със SpeedPerfect и ще изперете перфектно до 4 кг смесени материи само за 46 минути.

Перална машина Bosch WAU28RH0BY

VarioDrum

Вашите любими дрехи или деликатни тъкани могат да се повредят при повторно пране. Уникалната патентована структура на системата VarioDrum деликатно и ефективно изпира всички видове дрехи чрез разпределяне на водата равномерно, без разпъване, намачкване или повреждане на вашите любимите неща. В зависимост от избраната програма асиметричните лопатки с капковиден дизайн нежно въртят прането ви към центъра, независимо от посоката на въртене. Това не само гарантира интензивно почистване за по-силно замърсените тъкани, но и по-бързо, по-цялостно почистване за цялото зареждане. Придайте на гардероба си професионално ниво на чистота.

Перална машина Bosch WAU28RH0BY

Функция за допълнително зареждане

Забравили сте да добавите чорап на детето или любимата си тениска, която ви трябва за довечера? Няма проблем! С функцията за допълнително зареждане лесно добавяте и изваждате дрехи по време на цикъла на пране*. Просто натиснете бутона Reload и отворете вратата, добавете забравената дреха и продължете с прането. *Като мярка за безопасност не може да използвате функцията за допълнително зареждане Reload, ако температурата на сапунената вода е над 50°C или нивото на водата е твърде високо.

Перална машина Bosch WAU28RH0BY

DrumClean напомняне

Не знаете кога да почистите барабана? Не се притеснявайте, няма значение. Когато пералната машина се използва под 40 ℃ и непрекъсната работа до 20 пъти, програмата „“DrumClean““ автоматично ще ви напомни.

Перална машина Bosch WAU28RH0BY

Антивибрационни странични панели

Иновативният антивибрационен дизайн на страничните панели не само привлича погледа: системата гарантира повече стабилност и намалява вибрациите. В допълнение подобрената изолация също така регулира нивата на шум, правейки определени перални на Bosch впечатляващо тихи, дори и по време на центрофугирането

Перална машина Bosch WAU28RH0BY

Промоция на Перална машина Bosch WAU28RH0BY

Цвят: бял/white
Дисплей: да
Обороти: 1400
Брой програми: 14
Регулируеми об. на центрофугата: да
Регулируема температура: да
Slim: не
Отложен старт: да
Консумация на ток (kWh): 46
Капацитет (кг): 9
Размери (В x Ш x Д см): 84.8 x 59.8 x 59
Консумация на вода (л): 48
Ниво на шум при пране/центрофуга (dB): 71
Инверторен мотор: да
Инв.мотор с директно задвижване: не
Програма с пара: не
Smart функции: не
Добавяне на пране: не
Енергиен клас: A
Марка: Bosch
Модел: WAU28RH0BY
Гаранция: 24месеца

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled