Изтекли

ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

Technomarket
Рейтинг+1
299.00 лв 399.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
299.00 лв 399.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

 • ПРАХОСМУКАЧКА
 • 21,6 V
 • Kонтейнер 0,4 l
 • Време за зареждане 5 ч
 • Време на работа 50 мин
 • 2 нива на мощност

Мултиталант с функционалност 2в1. Интегрираните аксесоари са винаги на разположение за максимална гъвкавост и почистване без усилие.

 • Bosch Lithium-Ion технология: Издръжливи и мощни презареждащи се батерии, изключително дълга употреба и минимално време за зареждане.
 • Винаги на ръка разстояние: комбинираните аксесоари са интегрирани директно в прахосмукачката.
 • За всякакви задачи в почистването: Бързо почиства всички подове дори под мебели благодарение на изключително подвижната четка и всяка друга повърхност с интегрираната ръчна прахосмукачка
 • Почистване на всички нива: множество аксесоари почистват всички замърсявания от пода до тавана и дори във вашия автомобил.
 • Удобна функционалност 2в1: Прахосмукачка и ръчна прахосмукачка в един уред за по-голяма гъвкавост

Литиево-йонна технология

Литиево-йонната технология на Bosch се използва успешно в електроинструментите Bosch и е синоним за висока ефективност и дълъг експлоатационен живот на акумулаторните батерии. Те се отличават с по-дълго време за работа и по-кратко време за зареждане.

ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

AllFloor Четка

Всеки дом е уникален. Моторизираната четка AllFloor осигурява видими резултати от почистване на всички подове, включително паркет, килими и плочки. За бързи резултати от почистването работи при високи обороти (до 3500 оборота в минута)

ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

Почистване на всички нива

Прахосмукачката за всяко ниво – от пода до тавана, вече е възможно. Прахосмукачката идва с полезни аксесоари, които ви позволяват да почиствате всички видове подови настилки, както и други повърхности, като маси, тапицерия и дори интериора на вашия автомобил.

ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

2in1

Прахосмукачката може просто да се използва самостоятелно без никакви аксесоари. Ръчната прахосмукачка е лесна за използване и боравене, с ергономично разположен ключ за захранване и лесен баланс. Прахосмукачката е идеална и за бързо почистване на маси, столове и дивани или за почистване на труднодостъпни места като чекмеджета и под мебели. Контейнера за прах и филтърът са лесни за почистване и подмяна.

ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

RobustAir System

Прахосмукачките са склонни да губят мощност при засмукването, когато се напълнят. Ефективната система RobustAir осигурява постоянно висока производителност благодарение на въздушния поток и подобрените уплътнения. Това означава, че контейнера за прах и филтърът изискват по-рядко почистване.

ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

Selfstand

Акумулаторната прахосмукачка може компактно да се побере във всяка ниша или ъгъл, благодарение на тънкия си дизайн. Може да се отдели и самостоятелно, което е предимство, когато правите кратка почивка от прахосмукачката или когато презареждате уреда

ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

Четка EasyClean

Ролковата четка може лесно да се извади от накрайника за под за почистване. Гарантиране на перфектни резултати всеки път.

ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

Промоция на ПРАХОСМУКАЧКА BOSCH BBH3ALL23

Работа с едно зареждане- 50Min
Включени аксесоари-
Тип почистване- Сухо
Тип филтър- Миещ Се
Капацитет на контейнера- 0.4L
Продукт- Прахосмукачка
Напрежение (V)- 23
Бранд- Bosch

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled