ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG WD80T4046CX/LE

Technomarket
Рейтинг0
949.00 лв 1199.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
949.00 лв 1199.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG WD80T4046CX/LE

Силата на мехурчетата
ТЕХНОЛОГИЯ ECO BUBBLE™
Наслади се на ефективно почистване, дори при ниски температури* с технологията Eco Bubble™. Тя превръща перилния препарат в мехурчета, за да проникне бързо в плата и да отстрани лесно замърсяването, като същевременно пести енергия и предпазва цветовете и тъканите**.
Дезинфекцирай с въздух
ЦИКЪЛ AIR WASH
Поддържай дрехите си свежи и хигиенизирани без вода и препарати. Технологията Air Wash дезодорира и дезинфекцира дрехите, така че те винаги да миришат свежо. Неприятните миризми, както и 99,9% от бактериите* се отстраняват единствено с помощта на затоплен въздух. Съответно няма нужда от гореща вода или скъпи и потенциално вредни химикали
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG
Хигиенично почистване
ПРОГРАМА ЗА ПРАНЕ С ПАРА HYGIENE STEAM
Почисти дрехите в дълбочина и хигиенично с пара. Програмата Hygiene Steam подобрява качеството на почистване на твоето пране без предварителна обработка. От дъното на барабана се отделя пара, така че всяка дреха да бъде изцяло напоена с нея. Така се премахва дълбоко наслоеното замърсяване и 99,9% от бактериите* и алергените**.
Издръжлив и ефективен
20 ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ НА МОТОРА
Наслади се на превъзходна ефективност, по-малко шум и дълготрайно изпълнение. Дигиталната инверторна технология използва силни магнити за по -тиха* и по-мощна производителност, но използва по -малко енергия спрямо Universal Motor. Моторът също така предлага най -дългата издръжливост в индустрията ** и гаранция от 20 години ***.
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG
Хигиенично почистване
ЦИКЪЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА БАРАБАНА DRUM CLEAN
Поддържай хигиенично чиста вътрешността на твоята пералня. Цикълът Drum Clean отстранява от барабана 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма*. Нямаш нужда от силен или скъп препарат, тъй като барбанът се почиства сам чрез комбинация от накисване, пулсиране и въртене с висока скорост. Освен това, пералнята те уведомява, когато се нуждае от почистване**.
* Елиминира 99,9% от бактериите от вътрешността на пералнята. Въз основа на тест на Intertek за цикъла Drum Clean. ** Известява те след всеки 40 цикъла.
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG
Почиства сама наслагванията от препарати
САМОПОЧИСТВАЩО СЕ ЧЕКМЕДЖЕ STAYCLEAN DRAWER
Спри да хабиш перилен препарат и си спести досадната задача да почистваш на ръка чекмеджето за перилни препарати. Технологията StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода. Така грозните отлагания от сапун са минимизирани и чекмеджето остава по-чисто и по-хигиенично.
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG
Интензивно почистване
ФУНКЦИЯ BUBBLE SOAK
Извади от пералнята дрехи, които са безупречно чисти, дори да си ги сложил вътре наистина мръсни. Функцията Bubble Soak спомага за премахването на голямо разнообразие от упорити петна, като тези от кръв, чай, вино, грим и трева. Дрехите се накисват старателно в активни мехурчета, така че петната и замърсяването се отпускат и могат да бъдат премахнати по-ефикасно*.
* Тествано в съответствие с 5-ото издание на IEC 60456 / 8 кг пране / програма с Bubble Soak, сравнено с програма Памук на 40/60° C, програма Синтетика на 60° C и Деним на 40° C без Bubble Soak.
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG
Промоция на ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG WD80T4046CX/LE
 • ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ
 • 1400 ОБОРОТА
 • КАПАЦИТЕТ НА ПРАНЕ: 8 кг.
 • КАПАЦИТЕТ НА СУШЕНЕ: 5 кг.
 • ЕНЕРГИЕН КЛАС ПРИ ПРАНЕ И СУШЕНЕ: Е
 • ЕНЕРГИЕН КЛАС ПРИ ПРАНЕ: C
 • ОТЛОЖЕН СТАРТ
 • ИНВЕРТОРЕН МОТОР
 • Air Wash
 • Bubble Soak
 • НИВО НА ШУМ ПРИ ЦЕНТРОФУГИРАНЕ: 72 dB
 • РАЗМЕРИ В/Ш/Д : 85.0/60.0/60.0 см.

ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG

Капацитет на пране- 8
Капацитет на сушене- 5
Центрофуга (обороти)- 1400
Енергиен клас- E
Размери В/Ш/Д (см)- 85.0/60.0/60.0
Цвят- Инокс
Мощност- 2300 W
Дълбочина на уреда- Над 50 И До 60 См
Продукт- Пералня Със Сушилня
Защитна система за деца
Инвертор
Капацитет на зареждане- 8
Сушилня
Тип зареждане- Предно
Отложен старт
Тип- Със Сушилна
Дисплей
Бранд- Samsung

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled