Изтекли

Комплект 5 чугунени съда чугунени съда за готвене Muhler Tika

Reno
Рейтинг0
199.99 лв 397.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
199.99 лв 397.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Комплект 5 чугунени съда чугунени съда за готвене Muhler Tika

Всички съдове за готвене Muhler Tika са изработени на 100% от чугун.

За да можете да започнете да готвите в тях веднага, те са фабрично обработени с мазнина (омаслени), а тенджерите и съдът за печене с капак са фино емайлирани.

Чугунът има забележителни физични свойства, които правят съдовете от чугун недостижими по отношение на качеството на готвенето в тях. Те акумулират в себе си топлината от котлона, огъня или фурната и, освен че остават топли след готвене много по-дълго време от останалите съдове за готвене, излъчват равномерна и силна топлина по време на самото готвене. Това означава, че готвите храната в дълбочина, а не само тази част от нея, която е в контакт с дъното и стените на съда. Затова вкусът на ястията, които са приготвени в чугунени съдове, е различен и по-добър.

чугунени съда за готвене

Промоция на Комплект 5 чугунени съда чугунени съда за готвене Muhler Tika

Съдовете за готвене Muhler Tika са подходящи за всички видове котлони – електрически, газови, стъклокерамични, халогенни и индукционни – и могат да се ползват и във фурна, включително и грил-тигана, чиято дръжка може да се сваля преди ползване във фурната.

Важно за поддръжката на вашите чугунени съдове за готвене! : въпреки, че съдовете за готвене Muhler Tika могат да се мият с найлонова четка или с грубата страна на кухненската гъба, не трябва да се мият в съдомиялна машина. Нито да се оставят пълни с вода или мокри и влажни след измиване, за да не започне по тях да се образува ръжда.

чугунени съда за готвене

Комплектът съдържа:

Тенджера 24cm / 3.4L

Съд за печене с капак 41x25x11cm / 5.1L

Грил-плоча 31.8×25.5×2.5cm

Тиган 25cm

Грил-тиган 28x28cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled