ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Гейминг бюро Ultradesk – Enter V2, черно

Ozone
Рейтинг+2
159.00 лв 399.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+2
159.00 лв 399.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Гейминг бюро Ultradesk – Enter V2, черно

Гейминг бюрото трябва да e подготвено за най-разнообразни натоварвания, свързани с игра на най-високо ниво. Ето защо Enter V2 освен дебела метална основна конструкция, притежава и допълнителни подсилвания, с които работната повърхност става свръхстабилна!

МИНИМАЛИСТИЧНО КОМПЮТЪРНО БЮРО

ULTRADESK ENTER V2 е малка мебел, но с голям потенциал. Предлага място за един монитор във всякакъв размер (включително и много големи). Плотът на бюрото е защитен със специален карбонов слой. Двойните странични опори го правят много стабилен и увеличават товароносимостта му. Бюрото предлага изцяло нови решения като например удобен слот за мобилни устройства в работния плот. ENTER V2 включва кабелни скоби за удобно и ефективно управление на всички компютърни хардуерни връзки. Осигурява поставка за чаша и кука за слушалки. Това е едно компактно компютърно бюро за по-малки помещения.

Гейминг бюро Ultradesk

ОПРОСТЕНА, СТАБИЛНА КОНСТРУКЦИЯ

Игралното бюро трябва да е подготвено за разнообразни натоварвания, свързани със състезания от най-високо ниво, изблици на радост или дълбоко разочарование не трябва да влияят на неговата функционалност. Ето защо моделът ENTER, освен дебела метална основна конструкция разполага и с допълнително подсилени елементи. Ще ги намерите в ключовите точки на рамката, чрез които работната повърхност става ултрастабилна!

Гейминг бюро Ultradesk

ДВОЙНИ СТРАНИЧНИ ОПОРИ

Използването на двойни странични опори ни позволи значително да увеличим товароносимостта на бюрото и да осигурим здравина на рамката. Задната опора бе специално удебелена за повече стабилност, а за по-приятен естетически вид формите на ENTER са леко заоблени. Нашите двойни странични опори напълно елиминират ефекта на люлеене.

Гейминг бюро Ultradesk

ОМПАКТЕН РАЗМЕР

ENTER е достатъчно общирен за работа с лаптоп или компютър с един монитор. Би могъл успешно да се използва като конзолна игрална станция. Компактният размер на работния плот позволява бюрото да се побере дори в много малки помещения. Въпреки малките си размери, има и достатъчно място за различни аксесоари и външни гейминг устройства. В момента ENTER е най-малкото бюро в гамата продукти на ULTRADESK.

Гейминг бюро Ultradesk

ПРАВОЪГЪЛНА ФОРМА НА ПЛОТА

Правилната форма на плота ви позволява идеално да позиционирате бюрото в интериора на дома си. Благодарение на своята правоъгълна форма, лесно бихте могли да го поставите в ъгъла на стаята, без да губите от пространството, както и да го съедините към второ бюро. Формата му улеснява и монтирането на стойки за монитори, които се оказват много полезни в малки помещения.

Гейминг бюро Ultradesk

ВКЛЮЧЕНИ ФУНКЦИОНАЛНИ АКСЕСОАРИ

Детайлите винаги имат значение – благодарение на два приятни бонуса от ULTRADESK вашият геймплей ще се промени до неузнаваемост! В комплекта с бюрото получавате поставка за чаша и кукичка за слушалки. Аксесоарите са не само практични, но и много ефективни, благодарение на които вашата станция ще има всичко необходимо, за да станете истинска звезда на електронните спортове.

Гейминг бюро Ultradesk

НЕОГРАНИЧЕНО ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА

Новите технологични разработки и материали, които използваме ни позволиха напълно да премахнем долната напречна греда. Подобреният дизайн се характеризира с повишен комфорт в сравнение с предишните модели. Играчът винаги може да разположи краката си свободно, без да се притеснява от болезнен контакт с твърдия метал. Липсата на напречна греда добавя удобство, но също така улеснява използването на висока компютърна кутия. Без този елемент дизайнът на бюрото изглежда доста по-добре!

Гейминг бюро Ultradesk

РЕГУЛИРУЕМИ КРАЧЕТА

При проектиране на ENTER модела усъвършенствахме дори и най-малките структурни елементи. Диаметърът на краката бе увеличен, благодарение на което бюрото получи лека възможност за регулиране на височината си в диапазон 0-1 cm. С помощта на новите крачета мебелите могат да бъдат идеално нивелирани. Долната им повърхност е покрита със специална гума, за да предпази пода от надраскване при преместване на бюрото

Гейминг бюро Ultradesk

КАБЕЛНИ ЩИПКИ

В задната част на работния плот е инсталирана специална скоба за организиране и управление на кабелите. Това умно решение ви позволява удобно да свържете компютърното си оборудване с монитори и аксесоари. Дизайнът на щипката гарантира, че никога няма да загубите време в разплитане на кабели. Щипката държи кабелите в определена позиция, така че да не се виждат от наблюдателите и да не нарушават външния вид на цялата игрална станция.

Гейминг бюро Ultradesk

Промоция на Гейминг бюро Ultradesk – Enter V2, черно

Интерес- Гейминг
Размер на продукта- 60 x 100 x 75 cm
Каталожен номер- UDESK-EN-BK
Баркод- 016027040561
Тегло- 16 kg
Гаранция- 24 месеца
Размер на опаковката- 107 x 11 x 66 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled