ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Пречиствател Rowenta PU3080F0

Zora.bg
Рейтинг0
454.99 лв 649.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
454.99 лв 649.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Пречиствател Rowenta PU3080F0

Филтриране на до 100% от алергените*

Уред за пречистване на въздух Rowenta Pure AirTM Genius PU3080 . Сбогом, алергени, здравей, чист въздух! С Pure Air Genius най-после можете да дишате спокойно: безшумният екологичен пречиствател за въздух от Rowenta филтрира до 100% от алергените и фините частици за чист въздух само за 4 минути * благодарение на високоефективна система за филтрация с филтър Allergy+. С апликация за лесно управление от вашия смартфон, както и вградени датчици за замърсяване, той се адаптира автоматично към въздуха в дома ви за максимална филтрация през деня и през нощта. *Изчислено за помещение с размер 10 m². С филтър Active Carbon, който улавя миризми и газове , филтър Allergy+ филтрира до 100% от алергените*, а NanoCaptur+ филтърът унищожава формалдехида във въздуха.

Пречиствател Rowenta PU3080F0

До 100% филтриране на алергени*
Интелигентно улавя и премахва до 100% от активаторите на алергии* за по-чист въздух благодарение на четири високоефективни нива на филтрация: предварителен филтър (косми и прах); филтър с активен въглен (дим, миризми и ЛОС); филтър Allergy+ (премахва алергените и фините частици, които могат да са дребни като полени, косми на животни, акари, плесен, бактерии или вируси); и филтър NanoCaptur+ (формалдехид).
Пречиствател Rowenta PU3080F0
Изключително бързо пречистване на въздуха
Пречистете въздуха само за 4 минути* благодарение на високото ниво на подаване на чист въздух (CADR) от 350 m3/ч. *Изчислено за помещение с площ 10 m²
Интелигентна филтрация без затруднения
Открива, регулира и унищожава! Датчиците на Pure Air Genius следят нивата на замърсяване в реално време, като автоматично регулират скоростта на филтрация съответно, за да улавят и унищожават трайно вредните замърсители
Пречиствател Rowenta PU3080F0
Екологичен
При минимална скорост Pure Air Genius не потребява повече енергия от LED лампа
Изключително тих
Само 31d(b)a при минимална скорост за безпроблемно използване по всяко време
Пречиствател Rowenta PU3080F0
Прогнози за качеството на въздуха от Plume Labs
Благодарение на партньорството с Plume Labs можете да се възползвате от прогнози за качеството на въздуха за своя град, с помощта на които да планирате и да ограничавате риска си от алергични реакции.
Пречиствател Rowenta PU3080F0

Промоция на Пречиствател Rowenta PU3080F0

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled