ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Гейминг бюро Ultradesk – Action V2, черно

Ozone
Рейтинг0
219.00 лв 479.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
219.00 лв 479.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Гейминг бюро Ultradesk – Action V2, черно

Гейминг бюро Ultradesk Action е идеално допълнение за всички любители на дигиталните забавления. Благодарение на ергономичния дизайн и удобните приставки, то не само ви позволява да се наслаждавате на комфорт по време на игра, но и да поддържате перфектен ред около вас.

МАЛКО, МОДЕРНО КОМПЮТЪРНО БЮРО

ULTRADESK ACTION V2 е страхотно компютърно бюро с изцяло нов дизайн. Изработено е от висококачествени материали и предлага различни практични решения. Ергономичният плот е завършен със защитен слой, издигайки комфорта на по-високо ниво. Металната рамка е изработена от издръжлив материал и гарантира перфектна стабилност. Допълнително получавате множество аксесоари и разширения за бюрото – голяма подложка за мишка, държач за чаша, кука за слушалки, поставка за гейминг принадлежности и просторен рафт за управление на кабелите. Малко компютърно бюро, но с големи ергономични предимства.

Гейминг бюро Ultradesk

ПЛЪТНА XL ПОДЛОЖКА ЗА МИШКА И КЛАВИАТУРА

Към комплекта на бюрото ACTION е предвидена дебела XL подложка за клавиатура и мишка. Вероятно никой в наши дни не може да си представи сериозна игра без подходящата работна повърхност. Подложката от модел ACTION V2 е мощен инструмент, който ви позволява да управлявате мишката си с най-висока прецизност. Повърхността ѝ се състои от два слоя с обща дебелина 3 mm! Неплъзгащият се долен слой осигурява феноменален комфорт.

Гейминг бюро Ultradesk

РАФТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАБЕЛИ И ЗАХРАНВАНЕ

Перфектното управление на кабелите! Бихте ли искали да забравите за намотаните кабели зад компютърното бюро? Благодарение на рафта за разклонители можете да забравите за тях завинаги. Всичко е перфектно подредено и винаги на мястото си. Рафтът изглежда впечатляващо като конструкция и това допълнително повишава стойността на цялата игрална станция.

Гейминг бюро Ultradesk

РАМКА С НЕТРАДИЦИОННА ФОРМА

Комбинация от издръжлива стомана и футуристични форми това е рамката на бюрото ACTION V2. Винаги интригуваща и привличаща вниманието, като в същото време е издръжлива и изключително стабилна основа за цялата мебел. Въпреки компактната си форма, този продукт може да побере много компютърно оборудване. Съчетава характеристиките на истинско игрално бюро и размери, които пасват в почти всяка стая. ACTION е перфектен там, където по-големите модели няма да се поберат.

Гейминг бюро Ultradesk

ЕРГОНОМИЧЕН РАБОТЕН ПЛОТ

Дайте почивка на предмишниците си! Предният ръб на ACTION е изрязан под такъв ъгъл, че предмишниците ви могат да лежат удобно върху него. Дори по време на дълъг маратон пред компютъра, това игрално бюро се грижи за вашия комфорт. Ниво до премиум клас!

Гейминг бюро Ultradesk

ВКЛЮЧЕНИ АКСЕСОАРИ!

Всеки детайл е от значение – благодарение на отличните подаръци от ULTRADESK вашият геймплей ще се промени до неузнаваемост! В комплект с бюрото, освен споменатата вече XL подложка, получавате метална стойка за гейминг контролер, както и поставки за чаша и слушалки. Аксесоарите са не просто практични допълнения, но и доста ефективни. С тях вашата компютърна станция ще има всичко необходимо за комфорта ви по време на електронните спортове.

Гейминг бюро Ultradesk

НЕХЛЪЗГАЩИ СЕ ГУМЕНИ КРАЧЕТА

По-високо ниво на стабилност – благодарение на специално проектирана структура на краката и издръжливите гумени крачета, подобрената версия на бюрото ACTION V2 поставя нови стандарти за стабилност. Трудно би се намерило компютърно бюро с такава футуристична форма на краката. Специално проектирани са, за да осигурят стабилност достойна за шампиони. Крачетата имат допълнително гумено покритие, предпазващо от надраскване повърхността, върху която е поставено бюрото.

Гейминг бюро Ultradesk

Промоция на Гейминг бюро Ultradesk – Action V2, черно

Размер на продукта- 59 x 73 x 110 cm
Каталожен номер- UDESK-AC-BK
Баркод- 660902660704
Тегло- 20.5 kg
Гаранция- 24 месеца
Размер на опаковката- 67 x 18 x 120 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled