ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Гейминг мишка COUGAR – Revenger S, оптична, черна

Ozone
Рейтинг0
79.00 лв 189.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
79.00 лв 189.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Гейминг мишка COUGAR – Revenger S, оптична, черна

С готов за 4K оптичен сензор от 12 000 DPI, който проследява като никой друг, най-бързата скорост на света и изключително ергономична форма, тази авангардна технологична мишка е това, от което се нуждаете, за да управлявате онлайн арените.

2000 Hz: Най-бързата скорост на опресняване в света

Revenger S ви носи най-бързата честота, налична на пазара. Реални 2000 Hz, без овърклок, както при много конкуренти. На всеки половин милисекунда компютърът ви ще получава актуализирана информация, като се доближава до проследяването в реално време, колкото можете да получите в гейминг мишка. Това е два пъти най-високата честота на опресняване, предлагана от повечето други мишки, което има потенциала да ви позволи да реагирате два пъти по-бързо от вашите съперници. По-плавните движения се присъединяват към прецизността на PMW3360, за да ви помогнат да унищожите опонентите си напълно.

Гейминг мишка COUGAR

Реални 12000 DPI

DPI все още е важен фактор, когато става въпрос за определяне на точността на гейминг мишката. Превъзходната точност не идва толкова от наличието на възможно най-висок DPI, колкото от наличието на правилния DPI за вашия екран и използване на компютъра. Поради тази причина ви предлагаме гама DPI резолюция, която включва оптималното ниво на DPI за всички съществуващи функционални разделителни способности за игри (включително 4K и 8K). С Revenger S имате сензор, който може да работи на най-високо ниво на почти всеки екран, разделителна способност или среда!

Специален режим за електронни спортове

Специално за състезания по електронни спортове на професионално ниво е добавен специален режим на електронни спортове: Когато мишката е настроена на желаното ниво на DPI, натискането и задържането на бутона DPI за три секунди ще постави мишката в режим eSports, деактивирайки бутона DPI. Това ще избегне неволно или случайно превключване на режим на DPI. Тази функционалност е особено полезна за използване в мачове, които забраняват използването на софтуер или превключване на режим на DPI по време на играта.

Промоция на Гейминг мишка COUGAR – Revenger S, оптична, черна

Гейминг мишка COUGAR

Резолюция на сензора- 12 000 DPI
Подсветка- RGB
Модел сензор- PMW3360
Захват- Claw, Palm
Брой бутони- 6
Ергономичност- За дясна ръка
Тип сензор- Оптичен
Дължина на кабела- 1.8 m
Тип на свързване- USB
Цвят- Черен
Подходящ за- За геймъри
Интерес- Гейминг
Размер на продукта- 13 x 4.3 x 6.5 cm
Каталожен номер- CG3MRESWOB0001
Баркод- 4715302449995
Тегло- 0.2 kg
Гаранция- 24 месеца
Размер на опаковката- 19 x 6 x 14 cm
Честота- 2000 Hz
Тегло на продукта- 0.094 kg

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled