ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Otto.de: Смарт часовник Mutoy, часовник за проследяване на фитнес

Рейтинг+2
38.99 евро 219.99 евро Към Промоцията
Рейтинг+2
38.99 евро 219.99 евро Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Otto.de: Смарт часовник Mutoy, часовник за проследяване на фитнес

Смарт часовник Mutoy, часовник за проследяване на фитнес за жени Мъжки смарт часовник (1,69″ HD пълен сензорен екран инча) IP67 водоустойчив фитнес часовник, часовник за Android IOS, монитор за сърдечен ритъм, крачкомер, монитор за сън, инструмент за проследяване на активност

  • Ново подобрено визуално изживяване: 1,69-инчов интелигентен часовник с пълно докосване и HD цветен екран ви предлага отлично качество на картината и отлично визуално изживяване.
  • Наблюдение на сърдечната честота и съня: Фитнес тракерът може да следи състоянието на сърдечната честота и данните за кислорода в кръвта в реално време и има функция за наблюдение на съня.
  • Фитнес данни: 25 режима на упражнения. Различните спортни режими ви помагат да разберете по-добре индивидуалните стойности на активността и по този начин да направите вашите тренировки по-ефективни.
  • Функция за интелигентно известяване: Когато получавате обаждания, SMS, имейли, съобщения (Facebook, Twitter, WhatsApp, Linkedin), смарт часовникът ще вибрира, за да ви уведоми.
  • Най-добър живот на батерията и стабилна връзка: Благодарение на ефективния Bluetooth чип и 340mAh батерия с голям капацитет, часовникът постига време на готовност от 14 дни.

Смарт часовник Mutoy

Otto.de: Смарт часовник Mutoy, часовник за проследяване на фитнес

►Моля, обърнете внимание:
Спортният часовник е подходящ за смартфони с Android 6.0 и по-нова версия и iOS 9.0 и по-нова версия. Не могат да се използват смартфони с по-ниска версия от това изискване.

►Подобрен многофункционален смарт часовник:
Този смарт часовник съдържа повече практични функции, фитнес проследяване (крачкомер, калории, разстояние за активност), монитор на пулса, 25 спортни режима, IP67 водоустойчивост, наблюдение на съня, измерване на кръвното налягане, напомняне за повикване, SMS и SNS съобщения (Facebook , WhatsApp, Twitter, Instagram, Linkedin и т.н.), управление на музика, управление на камерата, настройки на яркостта, прогноза за времето, напомняне за заседнал начин на живот, напомняне за здравето, Gmail, будилник, хронометър и др.

►1,69-инчов пълен сензорен екран
С 1,69-инчов TFT цветен дисплей, нашият интелигентен часовник предлага отлично HD качество на картината, пълен със сензорна технология, красив външен вид и лек дизайн за по-добро потребителско изживяване. Много различни циферблати, екранът светва, когато вдигнете китката си. Можете също така да персонализирате циферблата, за да покажете вашата личност.

Смарт часовник Mutoy

►Монитор за сърдечен ритъм и кръвно налягане и монитор за кислород в кръвта:
Високопроизводителният сензор за движение може да следи динамичния сърдечен ритъм в реално време. мониторът SpO2, който позволява наблюдение на насищането с кислород в кръвта и кръвното налягане за приложения за здраве и фитнес (не за медицински цели). Можете да прочетете данните на фитнес часовника или приложението, за да разберете по-добре здравето си.

►24/7 Монитор на сърдечния ритъм и проследяване на съня: Автоматично
следете сърдечния си ритъм и съня в реално време (дълбок сън, лек сън и време на събуждане), за да ви каже колко дълго и колко добре спите през нощта и да ви помогне да се приспособите към воденето по-добър начин на живот.

►Функция за управление на стреса.
Подходящият натиск може да подобри ефективността, а прекомерният натиск може да бъде уморителен. Чрез анализиране на стреса и промените в сърдечната честота, той може ефективно да реализира целодневно откриване на стрес и да се грижи за вашето физическо и психическо здраве 24/7. Има и дихателни упражнения, които ще ви помогнат ефективно да се освободите от стреса и да направите живота по-лесен и по-приятен.

►Описание на стойността
Всички измервания измерват текуща стойност в реално време. Може също да забележите, че има стойност на обхват, т.е. най-ниският и най-високият интервал на обхват, измерен за един ден. Например, ако измерите стойността на налягането, ще бъде измерена текущата ви стойност на налягането. В същото време по-долу се показва стойност на обхват, показващ наблюдението в реално време на диапазона на промяна на стойността на налягането в рамките на един ден (най-високите и най-ниските стойности за един ден).

Смарт часовник Mutoy

►Проследяване на активността и проследяване на съня:
Фитнес часовникът за целодневно проследяване на активността записва вашите данни за упражнения и целодневни дейности в реално време, като стъпки, разстояние, консумация на калории, синхронизира се с APP, за да подобрите целите си за здраве и фитнес. Той може също да проследява вашия сън (дълбок сън, лек сън, буден сън) и предоставя цялостен анализ на качеството на съня, за да ви помогне да развиете по-здравословен начин на живот.

►8 спортни режима и водоустойчивост IP67:
Спортният часовник предлага 8 спортни режима, като ходене, бягане, колоездене, планинарство, бягаща пътека, фитнес и др. С 340mAh батерия с голям капацитет, в режим на готовност 20 дни. Дори ако носите фитнес гривна, когато миете ръцете си, вашият фитнес часовник няма да се повреди. Отговаря на ежедневните ви нужди (Поддържа: миене на ръце, Rainy; Не поддържа: душ, гореща вана и плуване).

Моля, обърнете внимание: Не се препоръчва да носите смарт часовника дълго време за плуване или гореща вана. Въпреки че смарт часовникът е водоустойчив, той не може да издържи на водна пара.

►Ежедневно проследяване на фитнес данни:
Спортният часовник записва прецизно вашите тренировъчни данни. Например броя на стъпките, изминатото разстояние, изгорените калории, времето, прекарано в упражнения и вашите седмични/месечни данни. Изберете от 25 режима на упражнения като: ходене, бягане, колоездене, плуване, баскетбол, футбол и много други. Различните спортни режими ви помагат да разберете по-добре индивидуалните стойности на активността и по този начин да направите вашите тренировки по-ефективни.

►Относно алергиите
Поради различни конституции може да има алергии към метали.Симптомите на алергията не са проблем с качеството. Ако имате история на алергии към метали, моля, бъдете внимателни, когато правите поръчка.

►Обслужване на клиенти
Ако имате някакви коментари относно нашите продукти, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще разрешим проблема вместо вас в рамките на 24 часа, докато останете доволни.

ЦВЯТ
Цвят- черен
ЕКРАН
Размер на екрана в инчове- 1,69″ HD Full Touch Screen“
лекота на използване на екрана- сензорен дисплей
Разделителна способност на екрана в пиксели -240*280 пиксела
брой цветове- 4
ФУНКЦИИ
контроли- сензорен дисплей
мултимедийни функции- функция на камерата
Допълнителни функции- Управление на музика с хронометър
ТИПОВЕ МРЕЖИ И ВРЪЗКИ
Bluetooth версия- 5.2
СЪХРАНЕНИЕ
Памет с произволен достъп (RAM)- 64.00MB
ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА / СОФТУЕР
Съвместими операционни системи- Android 6.0+
iOS 9.0+
приложение за смартфон- ПРИЛОЖЕНИЕ KeepHealth
ЗАХРАНВАНЕ
капацитет на батерията- 340mAh
Живот на батерията (работа)- 200.00 часа
Живот на батерията (максимален)- 300.00 часа
Време за зареждане (пълно)- 25 часа
Време за зареждане (бързо зареждане)- 1 минута
Живот на батерията в режим на готовност- 400.00 часа
ЖИЛИЩА
Степен на защита- IP67 водоустойчив
Водоустойчив- IP67 водоустойчив
ГРИВНА
дължина на гривната- 22 см

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

→Как да пазаруваме евтино и качествено от чужбина

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled